elpresspl Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Od razu sorry za nowy topic, ale mam takie pytanie. Mam stara lodowke jakiegos polara. Ktora jest sprawna. Co musze zrobic i ile kasy dolozyc zeby sobie zrobic Freon Cooling?? Dzieki za odpowiedz. P.S. Moga byc linki tylko zeby byly po polsku. P.S. 2. Od razu mowie ze szukalem ale na modemie to... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
qb Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 hehe lepiej spyatj na PRIV "berqta" :) on co nieco o tym wie ;) hyhy :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Czyzyk Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zobacz na samej samej górze tego dzialu jest przyklejony temat !!!!!!! i nie gadaj tu o modemie tylko troszke popatrz :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Troszke samodzilenosci prosze. A jak slusznie zauwzyl kolega Czyzyk , na samej gorze jest przyklejpony topic o FC, wystarczy poczytac, na pewno jest tam odpowiedz na twoje pytanie :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
berkut Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 zgadzam sie, tam jest wszystko opisane kilka razy, chyba juz 28 stron textu :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
e!Gr00bY Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Teraz to juz mi ręce opadają. Jak wół wisi topic o FC. Jest tam wszystko opisane. A ten nie może znaleść :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...