mz1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mam problem z literą "ć" nie działa kombinacja alt+c Doczytałem się żeby wyłączyć w Catalyst Control Center (CCC) Hotkeys niestety nie pomogło Ma ktoś może sposób jak to naprawić? Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ouara Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 zainstalować catalysty bez ccc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ArturJak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mam problem z literą "ć" nie działa kombinacja alt+c Doczytałem się żeby wyłączyć w Catalyst Control Center (CCC) Hotkeys niestety nie pomogło Ma ktoś może sposób jak to naprawić? Pozdrawiam Zmień jeszcze przypisanie klawisza z CTRL-ALT-C na jakiś inny, niepotrzebny, np. CTRL-ALT-W. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eri_MS Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 u mnie w starszych v. catalysta zmiana hotkeya działała, ale po restarcie [ciach!]o sie ustawialo na domyslny, w nowszych v. sterów juz ten błąd u mnie nie występuje a tak w ogóle co do sterów ati lepiej miec catalysta czy zwykły control center? bo ja aktualnie korzystam tylko z controla, jakaś róznica w grach czy dodatkowe opcje których nie ma w CC ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 a tak w ogóle co do sterów ati lepiej miec catalysta czy zwykły control center? bo ja aktualnie korzystam tylko z controla, jakaś róznica w grach czy dodatkowe opcje których nie ma w CC ?Zwykły w zupełności wystarczy. Catalyst Control Center do działania potrzebuje Microsoft .NET framework. Niektórzy nie lubią lub nie potrzebują Frameworksów. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mz1 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zmień jeszcze przypisanie klawisza z CTRL-ALT-C na jakiś inny, niepotrzebny, np. CTRL-ALT-W. zmiana na CTRL-ALT-W pomogła Wielkie dzięki Artur Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...