marluk Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 witam, pilnie poszukuję taniej (nowej) płyty głównej, na której zintegorwana będzie grafika, dźwięk i sieć komputer ma służyć praktycznie tylko do skype bardzo mi zależy na dobraniu dobrej taniej płyty. jeżeli chodzi o procesor to może to być amd lub intel w sumie taniej chyba wyjdzie amd pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 ile masz na to kasy??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marluk Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) ile masz na to kasy???na płytę, procesor i 512 ram chciałbym wydać nie więcej jak 600zł Edytowane 13 Grudnia 2005 przez marluk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 RAM 512 PC3200 elixir za 145 masz na allegro procesor celeron d 2.8 prescott masz na allegro za 259zł (za co koledzy z adm'a mnie pogonią) płyta znajdziesz jakiegoś dupnego asrocka albo MSI może gygabyte do około 100zł (nie bedzie miała VGA) karte graficzną jakiegoś geforca 4 albo ati ps. te płyty główne napewno mają zblokowane opcje podkrecanie a jak nie nie mają blokady PCI/AGP a grafika zintegrowana z płytą jest to bardzo zły pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marluk Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 RAM 512 PC3200 elixir za 145 masz na allegro procesor celeron d 2.8 prescott masz na allegro za 259zł (za co koledzy z adm'a mnie pogonią) płyta znajdziesz jakiegoś dupnego asrocka albo MSI może gygabyte do około 100zł (nie bedzie miała VGA) karte graficzną jakiegoś geforca 4 albo ati ps. te płyty główne napewno mają zblokowane opcje podkrecanie a jak nie nie mają blokady PCI/AGP a grafika zintegrowana z płytą jest to bardzo zły pomysł interesują mnie nowe podzespoły. podkręcanie w ogóle mnie nie interesuje. ps. pytałem o płytę ze zintegrowaną grafą, siecią i dźwiękiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 MSI K8MM-V K8M800 s754 Lan VGA MS-7142 za 199zł Sempron 2600+ BOX Socket 754 64bit za 275zł DDRAM 512MB 3200 PC400 za 138zł Do twoich potrzeb wystarczy :) ceny z proline.pl Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...