Skocz do zawartości

Rekomendowane odpowiedzi

Duzo czy malo ?

Naprawde nie mam zdania w tej kwestii.

Wydaje mi sie ze nie tak sporo zwrociwszy uwage,ze jest wydajniejszy w testach od D1.3 (o 70 pln tanszego).

Nie wiem, te podkrecanie, hmm. Na FSB133 to i tak ladnie, podejrzewam, ze mozna wiecej i mozna pokonfigurowac go jakos z zajebistymi plytami i pokaze pazury. Poczekam jeszcze do testow porzadniejszych w Polsce.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

mowisz o 1,7? on mial byc tanszy od durona chyba

Poprostu super nowosc. W hurtowni kosztuje mniej niz D1.3 ale <span style="color:red;">[ciach!]</span>i (za przeproszeniem) sklepikarze juz narzucili marże :(

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Procki intela nigdy nie były i nie będą tanie ,szczgólnie w porównaniu do AMD. 450,- za low endowy proc to jak dla mne duzo. Obecnie najbardziej sensownym zakupem jest D 1.2 za 280,- .

Co do większej wydajności w stosunku do D 1.3 to bym polemizował ,ale nie ma co rozpoczynać nowej kłutni :D

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

450 imho to drogo wystarczy dołożyć 50 zł i można kupić Athlona XP 1700+.A pewnie taki cel niebedzie chodził na 2,26 coś czuje że intel do testów dostarczył wyselekcjonowane egzemplaże.

nawet nie trzeba dokladac 50 zl. Porownujac ceny z pcprojekt.pl dokladasz 35 zl i masz Xp 1700+. A wiec wedlug mnie narzie ten celek jest troche za drogi jak na swoje mozliwosci

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

450 to ma być tanio?? Według mnie to drogo i to bardzo! Ja powiem tak odliczając te 50zł mam AXP 1700+ AGOIA :P nówka z gwarancją. NyNy czemu nie podkręcasz Athlona?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

450 imho to drogo wystarczy dołożyć 50 zł i można kupić Athlona XP 1700+.A pewnie taki cel niebedzie chodził na 2,26 coś czuje że intel do testów dostarczył wyselekcjonowane egzemplaże.

Tu sie zgadzam z kolega :P wole dorzucic kilka groszy i kupic XP'eka

jesli tego celka porownywali z durakiem 1,3 8O to do XP nie ma co

startowac :lol: Zabawne, mial byc taki super, a wedlug mnie start

ma kiepski :wink:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

450 to ma być tanio?? Według mnie to drogo i to bardzo! Ja powiem tak odliczając te 50zł mam AXP 1700+ AGOIA :P nówka z gwarancją. NyNy czemu nie podkręcasz Athlona?

mam podkreconego na 10x150 ale nie bede sie tym chwalil:D

mi to wisi czy mam ppodkreconego czy nie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Duzo czy malo ?

Naprawde nie mam zdania w tej kwestii.

Wydaje mi sie ze nie tak sporo zwrociwszy uwage,ze jest wydajniejszy w testach od D1.3 (o 70 pln tanszego).

Nie wiem, te podkrecanie, hmm. Na FSB133 to i tak ladnie, podejrzewam, ze mozna wiecej i mozna pokonfigurowac go jakos z zajebistymi plytami i pokaze pazury. Poczekam jeszcze do testow porzadniejszych w Polsce.

To chyba cena netto w Komputroniku stoi ten procek (BOX) za 530 PLN!, a OEM za 486, a cena hurtowa wcale nie jest o wiele niższa. Swoją drogą piszą, na różnych stronach, że trzeba mieć szczęście aby podkręcić go na 133FSB

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe teraz 50 zl na rynku procesorow cos znaczy :) Kiedys nie bylo problemow, procki kosztowaly ~ 1.000 zl (nowych), 1 MB RAMu - 1.000.000 zl (100zl) i nikomu nie snila sie dzisiejsza sytuacja.

Za Celerona 300A dalem chyba 600 zl (nie pamietam dokladnie) i to kiedys bylo baaardzo tanio patrzac na cene PentiumII 350 MHz :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Hehe teraz 50 zl na rynku procesorow cos znaczy :) Kiedys nie bylo problemow, procki kosztowaly ~ 1.000 zl (nowych), 1 MB RAMu - 1.000.000 zl (100zl) i nikomu nie snila sie dzisiejsza sytuacja. 

Za Celerona 300A dalem chyba 600 zl (nie pamietam dokladnie) i to kiedys bylo baaardzo tanio patrzac na cene PentiumII 350 MHz :)

Oj, aż się łezka w oku kręci. Pamiętam jak dałem za pełnego PII233MHz całe 900zł..........

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

• Dodaj nową pozycję...