Pinki Opublikowano 18 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2002 Czy znacie jakis programik ktory umozliwia wylaczenie kompa po kliknieciu na pojedyncza ikonke ? W Tweak XP jest cos takiego ale wylacza w taki sposob ze w XP jest napis "Mozna teraz bezpiecznie... :evil: " HELP 8) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 w malych windowsach dzialaly skroty RunDLL32.exe z dodatkowym parametrem - moze tu tez zadzialaja zerknij np tu http://www.binboy.org/index.php?show=winskr.htm moze np to pomoze rundll32.exe krnl386.exe,exitkernel Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomas Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 rundll32 user,exitwindows Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jezeli uzywasz StatBar , to masz tam klawisz Shut Down :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dARIO Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Czy znacie jakis programik ktory umozliwia wylaczenie kompa po kliknieciu na pojedyncza ikonke ? W Tweak XP jest cos takiego ale wylacza w taki sposob ze w XP jest napis "Mozna teraz bezpiecznie... :evil: " HELP 8) U mnie Tweak XP na ikonce Shutdown wyłącza bardzo ładnie komputerek :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kaeres Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Jezeli uzywasz StatBar , to masz tam klawisz Shut Down :) Zgadza sie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomcyk Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Może tak offtopikowo ale ja se nie wyobrazam nie miec statbara qrcze ---swietna sprawa a zobaczyłem to u kogos jak zarzucil tu na forum screena tam chyba z cpuCool czy czegos ...pozdrawiam tego jusera:) Szacuneczek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Michał1 Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 ja mam klawiature na ps2 i jest na niej taki przycisk za pomoca ktorego mozna włąśnie wyłączyć komputer, zobacz moze te masz :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CrazyTomHero Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 a ja tam polecam "AutoShutDown" - pozwala wylaczac kompa logowac sie (sprawdzalem na XP) - super programik.... :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...