rysiu Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Siema mam pytanko, co mogło zostać przestawione ze komp traci wydajność, np. FIFA działała na 1200x900 i max detali i działało płynnie a teraz mam 14 fps :blink: , taksami Far Cry chodził mi na 60 FPS nic nie zmieniałem i chodzi na 7 :mur: Ma ktoś pomysł??? Pyzatym wydaje mi się, że dysk działa wolniej :angry: zastanawiam się czy to nie wina biosu bo on ma odpały i sam zmienia swoje ustawienia np. wyłączył mi kiedyś kartę sieciową i włączył Raid Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
NoVVy Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Sprawdź w menedżerze zadań czy to nie jest wina jakiegoś procesu, który wykorzystuje za bardzo procka. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rysiu Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Znalazłem przyczynę nie wiem dlaczego tak się dzieje. Przyczyną była Karta sieciowa którą podłączyłem żeby połączyć się z kumplem przez sieć (2 na płycie były używane do Internetu) po podłączeniu tamtej karty komp zaczął się mulić a w Evereście spadł o połowę zapis i odczyt z pamięci. Nie wiem tylko dlaczemu????? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...