RYHAWA Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witam Mam problem z kartą grafiki radeon 9600 SE, a mianowicie po włożeniu karty i załączeniu kompa nic się nie dziweje. Na tyle mam wiedzey że wiem że bios prawdopodobnie wykrył kartę bo nie daje zadnych sygnałów dzwiękowych. Ale komp mi się nie uruchamia wogule nic się nie dzieje. Wiem że to nie wina kompa bo karta była instalowana na kilku komputerach i problem był ten sam. Po wizualnych oględzinach karty graficznej nie widać aby coś było uszkodzone :mur: . Proszę o pomoc. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Po wizualnych oględzinach karty graficznej nie widać aby coś było uszkodzone Kondensatory nie sa napuchniete? Zadnych spalonych sciezek? Sprawdzales czy rdzen jest caly? Moze jakies zdjecia (jezeli dysponujesz aparatem cyfrowym) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mikelos Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 znaczy co? mamy ja telepatycznie naprawic? skoro doszedles sam ze karta jest walnieta to oddaj na gware, jesli juz sie skonczyla to poszukaj jakiegos serwisu gdzie zdiagnozuja co dokladnie sie popsulo i ile bedzie kosztowala naprawa ale wg mnie nie ma sensu naprawiac takiego kastrata Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RYHAWA Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Wizualnie karta nie posiada żadnych uszkodzeń czy to scieżek czy podzespołów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pasiek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Hehe to taki sam przypadek jak z moim R9800pro :D :( Ja bede dzwonił do MTEC'a, a płyta zatrzymuje sie przy "Inicjalizing Video, display brand name etc." wg. D-Bracket 2 by MSI :| czyli zle... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...