afro001 Opublikowano 17 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Stycznia 2006 Mi padły 3 dyski twarde w czasie jakichś 5 lat, więc akurat co do tego komponentu nie mam zaufania (znajomym też jak juz się coś zepsuje, to właśnie dysk). Ogólnie w czasie mojej już prawie 10-letniej przygody z komputerami raz mi zasilacz padł, raz karta dźwiękowa, karta graficzna, monitor się dwa razy zepsuł (od zakupu po roku i potem znów po roku). Ogólnie zauważam jednak, że te nowe rzeczy się chyba naprawdę częściej psują (np dyski i monitor), bo reszta komponentów co mi się zepsuła, to była archaiczna i się nie dziwiłem, że padły, bo z reguły to moja wina była, nie szanowałem ich, zresztą nic za ich wymianę nie musiałem płacić, bo mam w domu trochę starego złomu:) Za miesiąc mam zamiar kupić komputer oparty na Pentium 4 630. Z założenia ma on działać conajmniej przez 3 lata, mam nadzieję, że się to uda. Właśnie dlatego wybrałem Intela, bo mam o nich opinię bardziej niezawodnych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...