gacie12 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Hej! Temat nizej moglby mi posluzyc ale nie chce robic OT. Jak wyzej. Chcialbym udostepnic neta ale bezprzewodowo by nie miec klopotow z przecietymi z zawisci kablami. Priorytet bym mogl podzielic pasmo i ze wzgledu na czesta nieobecnosc w domu sprzet musi byc pewny(stabilny sygnal, brak rozlaczen, wieszenia sie...etc)oraz jeden z PCetow czyli moj chcialbym podlaczyc kablowo wylaczajac dostep do niego... wiec licze na propozycje odpowiedniego modemu/routera wraz z kartami. Wiem ze sa to dosc wysokie koszty ale na dzien dobry poznajmy propozycje. Czekam z niecierpliwoscia na Wasze doswiadczenia... Pzd i Thx :-) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez gacie12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 1. Opcja szukaj. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gacie12 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) 1. Opcja "czytaj ze zrozumieniem" Pytam o sprzet a nie o schemat. Sprzet ma to do siebie ze dosc szybko ulega zmianom, nie siedze w tym na tyle by byc na czasie stad pytanie do osob bedacych w obiegu... Nie wiem po co w ogole sie rozpisuje nad tym... nie zrozumiales i jesli juz trzeba bylo napisac cos wnoszacego do tematu skoro juz zajrzales a nie nabijac swa statystyke postowa....echhh... EDIT Echhh.... to moze inaczej bo widze ze jakos brak chetnych... Czy model USR999106 jest dobrym wyborem? Posiadaczy tego modelu prosze o opinie.... Pzd! Edytowane 14 Grudnia 2005 przez gacie12 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...