Krick Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Mam mały delemat. Mój wujek ma zamiar zmienić sobie karte GRAFICZNĄ i nie wie na jaka. Prosil mnie o rade ale sam nie wiem co mu polecić. Sam mam ATI Radeona 9200 SE, niezle sie sprawuje. Ja wykorzystoje kompa do róznych celów, ale wujcio ciagle i nieustannie gra. Karta potrzebna jest mu tylko do tego. Mowił mi przez telefon, że ma płyte gł. Asrocka ( dokladnie nie wiem jaka, AGP 8x/4x), procesor Pen 4 3 GHz. Co byscie mu polecili tak gdzies do 450 zł. Z góry thnks. Pomóżcie mi. <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nonameplum Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 only Radeon 9800 Pro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 9700 pro jest troche tanszy a za reszte kupisz wentylator i podkrecisz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...