punek Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witam! Potrzebuje programu który pozowli mi skopiować juz zainstalowany program tak, żeby działał po formacie jak go skopiuje. Nie mam plików instalacyjnych... nie wiem czy takie coś wogóle istnieje. Na google nie ma żadnej inforamcji o tym programie. Dokładnie to: AmerPrz (przeglądarka ogłoszeń). Może macie? Z góry dzięki za pomoc.. ostatnio mi pomogliście.. mam nadzieje, że i tym razem się uda. Pozdr P.S. Aha.. próbowałem skopiować sam katalog i nie idzie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Crosis Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Poszukaj wpisów w rejestrze, wyeksportuj je do pliku i na innym kompie 'odpal' ten plik. Zmiany w rejestrze zostaną wprowadzone i może zadziała. Szukaj w rejestrze wpisów AmerPrz. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...