acer Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Witam Do tej pory miałem internet Wi-Fi ale od dzisiaj mam mozliwość założenia neostrady.Mam juz ją w domu, zainstalowaną i oczekuję na skrosowanie lini.Jednak chciałem dzisiaj wyrzucić wszystkie połaczenia lokalne i zostawić tylko telefoniczne "Neostrada TP", niestety nie moge tego uczynić, połączenia nie chcą się w ogóle wyłczyć, próbowałem już na wszystkie znane mi sposoby. Pokazuje mi się taki kominukat: KLIKNIJ TUTAJ ŻEBY ZOBACZYĆ Czy włożone w komputerze sieciówki ale wyłaczone będą utrudniały w pracy Neostrady??Moga ja zwalniać??Czekam na odpowiedź Edytowane 13 Grudnia 2005 przez acer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorgus Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) a probowales je wywalic w trybie awaryjnym ? Restartujesz komputer i wciskasz F8 przy starcie. Oczywiscie nie musisz kasowac tych polaczen. Nie powinny miec zadnego wplywu na dzialanie NEO. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Gorgus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
acer Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Ok, spróbuje.Jutro jak skrosują mi linie to zobaczymy jak to będzie chodziło, ale też mi się wydaje że połaczenia lokalne nie będą miałyu na to wpływu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...