Skocz do zawartości
CrazyJohn

T6060 A X-530 A Odstęp Sygnału Od Szumu [db]

Rekomendowane odpowiedzi

witam,

w sumie bylem juz zdecydowany na t6060, ale, przegladam sobie wlasnie parametry zestawow

t6060 i x-530

i wychodzi na to, ze

odstęp sygnału od szumu [dB]

znaczaco rozni oba te zestawy ?!

az sie wierzyc nie chce X-530 ma 95dB a t6060 ma 80dB, toz to roznica jest...

samo Audigy2 ma jakies 109dB czy cos takiego, wiec parametrem zanizajacym tutaj sa glosniki...

Chcialem t6060 z uwagi na lipna instalacje elektr u mnie w domu (x530 pierdza:) ), ale ale... juz nic nie wiem ?! :|

niech sie ktos wypowie :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

świetnie że ten temat założyłeś ! :) sam mam z-640 ale do pokoju obok mam zlecenie coś wybrać :) i własnie jak kolega albo logitechy albo creativy i ciekawy jestem odpowiedzi (taki przyczajony tygrys ;) )

tez sie ciesze :mur:

poza tym to pytanie jest co chwila...

mnie bardziej ciekawi co mowia te parametry, bo specem nie jestem, czy to bardzo wazne czy nie...

zwlaszcza ze mam super cichego kompa i jak mi maja glosniki bzyczec to ja to pier... ;] mediatechy juz poszly sie walic bo buczaly w idle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pierdzenie nie zależy od głośników, a od instalacji el w domu

TEZ od instalacji, jak juz sie czepiac...

edit, kupilem t6060, dziala pieknie :) moze x530 sa lepsze, ale pierdza :) nie chce tego, jestem w 7 niebie :P

dla mnie EOT

aa co do szumow, to w 80-90% glosnosci cos szumi, fakt, ale normalnie sie tak glosno nie slucha, a jak sie slucha to leci muza i nie slychac szumu,.... ale fakt faktem, ze szum jest

Edytowane przez CrazyJohn

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Radio to raczej zalezy od sposobu i miejsca ustawienia glosnikow - mi, mimo usilnych prob swego czasu, nie udalo sie nic zlapac...

EDIT: poza tym efekt radia jest tylko jesli glosniki sa wlaczone i nic nie graja.

Edytowane przez costi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi