xtas Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Dzis przegladalem everesta i cos mnie zastanowilo.... cholera to wyglada jak 2 rdzeniowy proc o co w tym chodzi?? znajomy ma x2 i wyglada u niego to tak samo rdzenie tez blokuja jak w grafikach potoki czy co ??:> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nicko13 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 w nowych athlonach 3200+ manchester jest zablokowany jeden rdzeń :-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xtas Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 tylko ze ja mam venice Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RepsOn Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 to masz bląd Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...