ISeeYou Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 od jakiegos miesiaca smiga mi nizej opisania plyta, wszystko dziala stabilnie jak skala jednak dzwiek wiatraczka z tygodnia na tydzien robi sie coraz bardziej dokuczliwy :mur: Teraz zaglusza TT Polo na srednich obrotach... :mur: chcialem zmienic na inny wiartak, niestety wszystko maja 1cm, a ja mam tylko 7mm (no max 8mm) wolnego miejsca (Wysokosci) czy ktos moze mial podobny problem? jesli tak, czy moglby podzielic sie tak go rozwiazal...!!! Ostatecznoscia jest wymiana plyte, ale rozkrecanie kapa, pakowanie wszystkiego i czekanie od 5 do 14dni (roboczych) niebrzmi zachecajaco.... :blink: Z Gory dziekuje. Ps. a moze chlodzenia pasywne :rolleyes: jest jaki pasyw ktory mozna powyginac, i by uciagnol czipset przy rozsadnej temperaturce? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wamak Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Możesz wstawić zalmana nb47j i powyginać kilka żeber i tak go ustawić, aby graficzna była między pierwszym rzędem ugiętych/usunietych żeber, a następnym rzędem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ISeeYou Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 fajnie wyglada ten zelman, tylko czy takie malenstwo uciagnie czipset? :huh: Wkoncu to tylko 3,7cm na 3,7 cm.... i przy wysokosci 4,7cm bede musial uciac prawie polowe.... :blink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...