virus3000 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Tak jak w temacie jak podkrecic taki procek do ile moge uciagnac ile dac napiecia i wogule Aktualnie mam go na plycie glownej ustawionego na takie parametry: Napiecia 2,3 v Czestotliwosc 266 MHz PS: wybaczcie mi za tak dornowaty temat ale ja sie w tym zupelnie nie lapie :( PS2: Mam jak na ta czestotliwosc nastawione dosc dobre napiecie czy moze za malu lub za duze ? Edytowane 13 Grudnia 2005 przez virus3000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bula i spula Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A powiedz jaką masz płytę główną, to powiem Ci co możesz zwiększyć (mnożnik/fsb/naięcie) i o ile... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
virus3000 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Zebym ja to wiedzial jakas Poprostu wziolem w ciemno bo kumpel dawal a ze poszedl lepszy procek na niej to ja podpiolem i teraz sobie na niej siedze :D Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Chemik89 Opublikowano 21 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Lutego 2006 to odpal jaką aide32 (everest) i spr :) jak masz w ATXie to pewnie bedziesz miał mozliwość konfigu z biosu :) jak AT to zworkami .. :D też mialem tego proca na amptronie 9900 :D u mnie 500Mhz poszło na 550 (max płyty bez modów) przy powerze 3,5v :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcinviper Opublikowano 1 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 1 Marca 2006 hej ja mam taki procek 266mhz albo 300mhz nie pamietam... w starym kompie i on teraz jest przestawiony na 350mhz i chodzi bardzo dobrze, da rade wiecej bo po 400 podchodziło na maxa ale wtedy sie juz zwiesza przy ORT: ORT: ORT: <span style='color: red;'>ORT: włancza</span>niu wina...nie bawiłem sie zmianą napiecia wiec może i da rade ustawic na 400 i zwiększyc na pięcie na procku i wtedy bedzie chodziło stabilnie ale napewno trzeba bedzie jakies lepsze chłodzenia...mam jakąs wersje 3d tego procka... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek-o Opublikowano 12 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Marca 2006 spisz i podaj numery jakie pojawiają sie na samym dole ekranu w momencie gdy bios sprawdza dyski Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 po pierwsze bue bylo k-6 z ddr , masz pamieci : simm i dimm to raz dwa : mam nadzieje ze nei dzialaja jednoczesnie ( zreszta chyba nie zadzialalyby ) a jak dzialaja jakims cudem to wyjmij te simy , na czas instalacji windowsa odkrec proca 500 na pewno pojdzie na tej plycie jak Ci sie uda to szukaj : k6-3+ 450 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 3 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 3 Maja 2007 zworka ustarw : 3,5 mnoznik i magistrale na 100 simmy i tak wyrzuc bo 16 mega nic Ci nie da wyjmij sb 16 bo z tego wnioskuje ze to on sprawia problemy : http://support.microsoft.com/kb/321637/pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 ogolnie powiem Ci tak : bierz tansza 500 , po oskalpowaniu powinna pojsc na te 550 i najwazniejsze jak chcesz xp na tym kompie to dokup sobie ramu zeby bylo ze 256 mega tutaj masz troche o k6-3+ http://www.tomshardware.pl/cpu/20001106/index.html AMD_K6-III a tu biosy : http://web.inter.nl.net/hcc/J.Steunebrink/k6plus.htm jak ustrzelisz kiedys k6-2+ to ty bedzie gut Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 4 Maja 2007 Zgłoś Opublikowano 4 Maja 2007 rozne proce beda roznie szly nie wiadomo czy zrobia 600 ba nawet 550 to loteria , jeden bez skalpowania jedynie z wyzszym napieciem pojdzie na 550-600 a drugi trzeba oskalpowac ( zeby zbic temperature ) jak to zrobic poszukaj moich postow , pisalem juz o tym parokrotnie , co do wsadzenia proca to nic wiecej nie musisz zrobic ( no zalozyc jeszcze radiator ) te biosty nie wnosza nic poza obsluga k6-2+ i k6-3+ czyli procesorow mobilnych mozesz wgrac nic sie nei stanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hugo5 Opublikowano 16 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 16 Czerwca 2007 po pierwsze to amd k6-2 chodza na 2,2v, skoro masz 266 to 4x66 spokojnie mozesz go puscic 3x100 i do tego ram synchornicznie 100mhz, te procki oglnie nie z bardzo sie kreca, mozesz takze sprobowac 3,5x95 bedziesz mial 333mhz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 19 Czerwca 2007 Zgłoś Opublikowano 19 Czerwca 2007 looo archeolog sie znalazl [; Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...