Elrond Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) interesuje mnie ktoraś z kart GF7800GT Karty 7800GT(ewentualnie innej firmy ktorej tu nie ma) chcialbym na niej zamontowac chłodzenie VGA VF700-Cu LED. Czy ktos wie moze czy to chlodzenie udzwignie 7800 w truybie cichym (najlepiej przy obciazeniu). Druga sprawa to jaka karte wybrac??Jakiej firmy aby montaz innego chlodzenia był mozliwy. poprzednio mialem 5900xt WinFasta - przy zdejmowaniu fabrycznego chlodzenia (chaialem zamontowac kanapke zalmana) ktore bylo niestety przyklejone uszkodzilem IHSa (lekko odgiety) na szczescie dalo sie reklamowac:) Czy ktoś sie orientuje ktore karty są "klejone" a które są na zwyjkła paste termo?? pozdro Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Elrond Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Z tych wszystkich polece leadteka, a radiatory itp przyklejone klejem zdejmuje sie przez włożenie do zamrażarki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Elrond Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 znalazlem na forum i wrzucilem tego 5900fx do zamrazalki na 20minut i niestety nic mi ten klej nie skruszal;/ (a neizle mrozi) moze cos zle zrobilem - w maire mozliwosci wolabym karte z ktorej fabryczne chlodzenie poprostu bym odkrecil i zdjal (bez uzywania sily lub zamrazalki) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zdejmowanie radiatorów, wystarczy poszukać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac' Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) zapytaj w temacie o gf 7800gt ale ma na 99,9% 1 częściowe chłodzenie odkręcane na pascie chyba że znajdziesz jakiegos dziwolaga nie kupuj w komputroniku bo maja drogo leadteki chodza po 1350-1400 albo i mniej a galaxy widziałem za 1250 i to w moim mieście Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Mac' Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...