skorup Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Witam, mam problem, kupiłem laptopa na firmę znajomego i dzwonił dziś do mnie z informacją iż księgowa mu powiedziała że prócz faktury Vat potrzebuje jakiś certyfikat jakości do laptopa? Kupiłem nowego laptopa Aus A6VC-q024 ale nic takiego nie dostałem i tu moje pytanie, czy rzeczywiście takie coś jest wymagane i jeśli tak to skąd to <span style='color: red;'>ORT: wziąść</span>. Z góry dzięki za pomoc :) Edytowane 13 Grudnia 2005 przez skorup Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
shrekin Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 poza karta gwarancyjna, manualami nic wiecej nie mado asuow, bynajmnij nic mi o tym nie wiadomo, a by wrzucic w koszty wystarczy w zupelnosci faktura bo pewnie o to chodzio, a certyfikat hm.... moze sama dla siebie chciala dokument by sie przekonac o zakupie? tak mysle ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
meehoo Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Może chodziło o certyfikat CE? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...