cripple Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) Witam chcę sprawić komuś prezent i kupić odtwarzacz dvd, oczywiście nie stać mnie na prezenty za tysiące złotych więc chodzi o takie do 230zł, masa ludzi pisze, że niezłe są Manty, ale czym one się różnią i który jest najlepszy ?? A jeśli nie one to co w tej cenie ?? Edytowane 14 Grudnia 2005 przez cripple Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 Witam! Mam Mante Emperora 007 Black - i jestem zadowolony. Nie jest to sprzęt z górnej półki,ale mi wystarcza. czyta praktycznie wszystko /po uaktualnieniu softu/,jakość wykonani też pozostawia wiele do życzenia. Więcej tutaj. Poczytaj, może akurat sie skusisz. pzdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 hja takze przymierzam sie do kupna takiego czegos 'pod choinke' [mam duuuza choinke ;)] i wiem, ze bedzie to napewno manta, tylko ktora? Pozatym nie wiem czy oplaca sie brac zestaw z glosniakmi czy sam odtwarzacz? bo z tego co widzialem to glosniki sa takie ze mozna je o kant [gluteus maximus] potrzaskac. PS: Wizualnie podoba mi sie [i pasowaloby do tv] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaCaa Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 zaleta dvd manta jest to ze czyta wiekszosc plyt niezaleznie od formatu.. a duzo o wiele drozszych modeli panasonica czy philipsa tego nie potrafi.. a wlasciwie czego wiecej wymagac od dvd jak nie pewnego odtwazania plyt ? jesli chodzi o glosniki te anty "kina domowe" do za zadne pieniadze nie kupowac.. no chyba ze komus nie zalezy na efektach.. moim zdaniem zeby uzyskac efekt z fimu musza byc duze kolumny najlepiej altusy albo cos podobnego a nie glosniczki 5x5 cm.. bo takie to sie tylko do walkmana nadaja.. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Masaccio Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 Ta Manta Emperor III jest chyba najlepszym wyborem na dzień dzisiejszy. Nie miałem okazji dokładnie przetestować, ale podobno czyta wszystko, napisy o innej nazwie niż film też (inne tego nie potrafią). Prezentuje się przyzwoicie, jest też wersja cała czarna (na stronach producenta). Dobry patent z klapką króra trzyma się na magnesach a nie na zatrzaskach które mogą się wyłamać. Manta daje chyba dwa lata gwary. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
99tomcat Opublikowano 17 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 17 Grudnia 2005 mam mante prince2 na dzień dzisuejszy lepszy wybór od emperora. Oba wyszły w tym samym okresie i są nowościami. emperor 3 jest na nowym procu nie stosowanym dotąd przez mante. Są duzę problemy z firmware, a niestety emperora 3 trapi fala zgonów przy flashu. Na to nie ma gwary... Dlatego lepszty jest prince 2-nieco droższy, moze nieco brzydszy ale ma na razie te same funkcje a soft nawet seryjny bardziej dopracowany i do tego nie pada przy flashach na nowszy... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 nowy procek = nowe mozliwosci pozatym z tego co widzialem to dostepne emperory III [dost m.in. w tesco] posiadaja najnowszy soft i nie ma potrzeby aktualizacji. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ptys Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 emperor 3, dwóch kumpli ma i nie narzeka, sam mam wiwe 238 i tez zero problemów ale nie odtwarza qpel i gmc, ale emperor 3 radzi sobie z nimi bez problemu jedynie nawe napisów trzeba dac taką jak filmu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Ta Manta Emperor III jest chyba najlepszym wyborem na dzień dzisiejszy. Nie miałem okazji dokładnie przetestować, ale podobno czyta wszystko, napisy o innej nazwie niż film też (inne tego nie potrafią). No chyba nie bardzo inne nie potrafia, bo juz w wczesniejszych można wczytywac napisy niezaleznie od filmu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
viking34 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ... czyta wszystko, napisy o innej nazwie niż film też (inne tego nie potrafią)..każda Manta czyta napisy inne niz tytuł filmu,trzeba je tylko wcześniej "wczytać" a następnie zaznaczyć plik filmowy do odtwarzania. pzdr... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ziupo Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 heh a teraz w realu fajna promocja :D chili mx305cu za 200zl, ten sam chip co emperor3, ale ma usb i czytnik kart pamieci! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...