Sze100 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Witam Chce podlaczyc kompa dziewczyny pod TV. kupilem juz potrzbeny kabel, z ktorego tez korzystam u siebie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74840881 Karta tam siedzi taka jak podalem w temacie. U siebie na Radeonie 9800 Pro mam zakladke "ekrany" gdzie sie wybiera czy to ma byc tv, czy monitor itp a na Geforce czegos takiego nie ma. Wyglada na to ze jest tylko wykrywanie automatyczne. I teraz mam pytanie czy wszystko rzeczywiscie sie ustawi po podlaczeniu kabla czy jak to sie robi ? Pytam bo nie chce sie glowic jak zamowiony kabel do mnie przyjdzie tylko od razu wszystko poustawiac na cacy. No i jak z jakoscia obrazu na TV przekazywanego przez tego Geforca ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Endriu102 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) W prawdziene nie mam odpowiedzi na twoje pytanie bo sam mam radeona tylko 9550 a jak o jest z geforcami to nie wiem mam za to pytanie ta wtyczka ma 4 piny ze strony wejscia do karty a na ile pinow ma wejscie u ciebie na karcie?? tez 4 czy moze 7?? Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Endriu102 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Eskan Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) W sterach do NV masz "ustawienia ekranu nView" tu dajesz "klon", wybierasz "format TV", masz też zakładke "Ustawienia kolorów" itp. Możesz się pobawić. Jakość obrazu zależy oczywiście od grafy i TV oraz jakości i długości kabelka, ale z tego GF nie spodziewaj się ekstra obrazu. Edytowane 13 Grudnia 2005 przez Eskan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sze100 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 W prawdziene nie mam odpowiedzi na twoje pytanie bo sam mam radeona tylko 9550 a jak o jest z geforcami to nie wiem mam za to pytanie ta wtyczka ma 4 piny ze strony wejscia do karty a na ile pinow ma wejscie u ciebie na karcie?? tez 4 czy moze 7?? U siebie w Radeonie mam 7 pinow na Tv out - 4 otworki w gornym rzadku i 3 w dolnym. Uzywam tego samego kabla co podalem w linku i zarowno obraz jak i dzwiek sa super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
durek5 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam Chce podlaczyc kompa dziewczyny pod TV. kupilem juz potrzbeny kabel, z ktorego tez korzystam u siebie http://www.allegro.pl/show_item.php?item=74840881 Karta tam siedzi taka jak podalem w temacie. U siebie na Radeonie 9800 Pro mam zakladke "ekrany" gdzie sie wybiera czy to ma byc tv, czy monitor itp a na Geforce czegos takiego nie ma. Wyglada na to ze jest tylko wykrywanie automatyczne. I teraz mam pytanie czy wszystko rzeczywiscie sie ustawi po podlaczeniu kabla czy jak to sie robi ? Pytam bo nie chce sie glowic jak zamowiony kabel do mnie przyjdzie tylko od razu wszystko poustawiac na cacy. No i jak z jakoscia obrazu na TV przekazywanego przez tego Geforca ? Ściągnij programik o nazwie TV TOOL i już on właśnie obsługuje wyjście TV w GEFORCE i wszystko jest cacy,wiem bo kuzynek używa i wszystko śmiga. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Rocca Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja mam podobny problem ;] Mam GF 4 Ti 4400 Microstar i chce zakupic sobie jakis tv pod ten sprzecior ;] Chce, aby telewizorek pelnil funkcje monitora i telewizora ;] W gre wchodzi jakis lcd, przynajmniej 19 cali... Jakis dobry, bo preferuje dobra jakosc obrazu... W gre nie wchodza zadne gufna ;] Bede wdzieczny za jakies wskazowki ;] Pozdrawiam! ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sze100 Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Dzieki wszystkim za rady. Kabel doszedl podpialem wszystko jak trzeba, podregulowalem obraz na TV Tool i jakosc jest super. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...