Kain15 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 3dlabs Wildcat - dla (tylko) projektantów? Firma 3dlabs, produkująca dawniej akceleratory graficzne dla graczy, od niedawna wykazuje spore zainteresowanie rynkiem profesjonalnym. Nowe kart z serii Wildcat są kierowane głównie do projektantów. Obecnie na sprzedaży znajdują się 3 modele tych kart. Najsłabszam o nazwie VP560 to atrakcyjna cenowo (1465zł) karta przeznaczona dla początkujących projektantów. Wyposażona jest w 64mb pamięci DDR ( do 16gb pamięci wirtualnej) i w we dwa złacz Dvi-I. Modele 7110 i 7210 przeznaczone są na rynek high end , zaprojektowane dla systemów z migastrą AGPx8. Każda z nich może mieć zamontowane do 384mbram DDR. Jak zapewnnia producent ich wydajność ma być wyższa o 32% od konkurencji w tej klasie. Wszystkie karty obsługują wszystkie zaimplementowane funkce w rodzinie kart Wildcat, wraz z uwzględnieniem Superscene anti - aliasing. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 3dlabs Wildcat - dla (tylko) projektantów? Firma 3dlabs, produkująca dawniej akceleratory graficzne dla graczy, od niedawna wykazuje spore zainteresowanie rynkiem profesjonalnym. Nowe kart z serii Wildcat są kierowane głównie do projektantów. Obecnie na sprzedaży znajdują się 3 modele tych kart. Najsłabszam o nazwie VP560 to atrakcyjna cenowo (1465zł) karta przeznaczona dla początkujących projektantów. Wyposażona jest w 64mb pamięci DDR ( do 16gb pamięci wirtualnej) i w we dwa złacz Dvi-I. Modele 7110 i 7210 przeznaczone są na rynek high end , zaprojektowane dla systemów z migastrą AGPx8. Każda z nich może mieć zamontowane do 384mbram DDR. Jak zapewnnia producent ich wydajność ma być wyższa o 32% od konkurencji w tej klasie. Wszystkie karty obsługują wszystkie zaimplementowane funkce w rodzinie kart Wildcat, wraz z uwzględnieniem Superscene anti - aliasing. A ta cena to orientacyjna czy sugerowana czy u ciebie w hurtowni czy jak ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cena ta obowiązuje w Włoszech ( jak podałem newsy mam z Italy). Więc można się spodziewać drożej o ok. 5% . W końcu Polska to ,,piękny" kraj:P. Pozdrówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wizjonerek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cena ta obowiązuje w Włoszech ( jak podałem newsy mam z Italy). Więc można się spodziewać drożej o ok. 5% . W końcu Polska to ,,piękny" kraj:P. Pozdrówka Mała korekta merytoryki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kain15 Opublikowano 20 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2002 :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...