Skocz do zawartości
madmax57

Zbiorowe Zamówienie Części Wc Vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Do kiedy sie jeszcze mozna zgłaszac jesli wogule jeszcze mozna i ile by mnie przyszło TO z transportem do mnie do domu :D :D :D

To cudo za 145 zł

A teraz do wszystkich innych:

Ponieważ mało czasu jest przed świętami a i po świetach niebedzie go duzo mysle ze termin decydowania się i wpłat ustalam na 30go kto sie ze mna skontaktuje do tego czasu i otrzyma numer konta i WPŁACI ten jest w tym zamowieniu i tyle

30go zamowie i wtedy juz tylko trzeba czekac (7-10 dni)

Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To cudo za 145 zł

A teraz do wszystkich innych:

Ponieważ mało czasu jest przed świętami a i po świetach niebedzie go duzo mysle ze termin decydowania się i wpłat ustalam na 30go kto sie ze mna skontaktuje do tego czasu i otrzyma numer konta i WPŁACI ten jest w tym zamowieniu i tyle

30go zamowie i wtedy juz tylko trzeba czekac (7-10 dni)

Ej, daj 2 tygodnie wiecej.................... albo chociaz jeden.

Mysle ze nie tylko ja tak chce bo moze ktos chce poczekac na piewrwszego ;)

pozdrawiam

kszonek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ej, daj 2 tygodnie wiecej.................... albo chociaz jeden.

Mysle ze nie tylko ja tak chce bo moze ktos chce poczekac na piewrwszego ;)

pozdrawiam

kszonek

OK no to do 10go termin ale jest juz to OSTATECZNY termin i niebedzie zmieniany

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja tez bym wolał szybciej, proponuje takie rozwiazanie, ze wstepnie jest do 30, jesli do tego czasu nie wplaci wystarczajaca ilosc osob to przedluzamy do 10, natomiast ci ktorzy beda chcieli wtedy zrezygnowac to zostanie im zwrocona kasa co wy na to?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jak napisze tak.... Zamawianie w terminie 30... grudzien to dziwna data... tak zaraz poswiatecznie i wogole ... zobaczycie ze i tak to sie sporo przeciagnie :) B)

ja tam mowie ze mi obojetne kase na pompeczke mam ale nawet jak ja kupie to jeszcze wc niezloze bo plyty soc939 brak ;]

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ok to robimy wersje Garfielda^

:sad:

Jak napisze tak.... Zamawianie w terminie 30... grudzien to dziwna data... tak zaraz poswiatecznie i wogole ... zobaczycie ze i tak to sie sporo przeciagnie :) B)

O! dobrze gadfa, piwo dla pana!

;)

pozdro

kszonek

ps. ale moze faktycznie, jak wyjdzie tak wyjdzie. na razie30ty.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja jeszcze chwilę poczekam z wpłatą. Może uda mi się zebrać kasę na większe zakupy i wtedy indywidualnie wyjdzie mnie trochę taniej. Myślałem że sprawa jest na już :cry: .

No nic, poczekamy zobaczymy. Jak na razie zostaję na liścię chętnych i po Świętach się wyjaśni.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Widze ze zamowien sie nazbieralo.

Tak wogole ktos juz testowal BIX3 ??

Ja dostalem dopiero bloczek i krocce, ale dopiero system odpale jak zmodyfikuje bude w pelni.

JA juz zamontowalem mojego Bix3 do zestawu...

Hmmm w porownaniuz moim skraplaczem... to jednak roznica jest :P...

Ale ale... I skraplacz i BIX3 Pasywnie narazie chodza :P... bo nie mam na wentyle :)... Wiec...

Ale dokladnie wypowiem sie jak juz zmonuje do kupy to.. :) choc ... Czuje w niej duzy potenciel... bo bardzo szybko odbiera cieplo :)

Ps. Chlodzi Athlona Xp-m + Radeona 9500 (wymodowanego zleksza) i Chipset Nf2 (tez wymodowany) z szyna do 273mhz...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłbym chętny na BIX3 :D Jest jakiś limit co do liczby zamawiających osób??

jedyny limit jest na 20kg co do paczki wiec niepotrafie okreslic liczby osob bo kazdy moze brac kilka produktow ze sklepu JA dodaje na bierzaco gdy ktos sie okresla ze cos chce i jak przekrocze wage odrazu powiem ze miejsca brak Edytowane przez madmax57

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi