Kosiarz_1987 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Do kiedy sie jeszcze mozna zgłaszac jesli wogule jeszcze mozna i ile by mnie przyszło TO z transportem do mnie do domu :D :D :D Edytowane 18 Grudnia 2005 przez Kosiarz_1987 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Panowie, Panie ;) kiedy do kiedy wpłaty ?? bo to dla mnie ważne bo będe wiedział na kiedy bede mial jak zamówie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Do kiedy sie jeszcze mozna zgłaszac jesli wogule jeszcze mozna i ile by mnie przyszło TO z transportem do mnie do domu :D :D :D To cudo za 145 zł A teraz do wszystkich innych: Ponieważ mało czasu jest przed świętami a i po świetach niebedzie go duzo mysle ze termin decydowania się i wpłat ustalam na 30go kto sie ze mna skontaktuje do tego czasu i otrzyma numer konta i WPŁACI ten jest w tym zamowieniu i tyle 30go zamowie i wtedy juz tylko trzeba czekac (7-10 dni) Edytowane 18 Grudnia 2005 przez madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 To cudo za 145 zł A teraz do wszystkich innych: Ponieważ mało czasu jest przed świętami a i po świetach niebedzie go duzo mysle ze termin decydowania się i wpłat ustalam na 30go kto sie ze mna skontaktuje do tego czasu i otrzyma numer konta i WPŁACI ten jest w tym zamowieniu i tyle 30go zamowie i wtedy juz tylko trzeba czekac (7-10 dni) Ej, daj 2 tygodnie wiecej.................... albo chociaz jeden. Mysle ze nie tylko ja tak chce bo moze ktos chce poczekac na piewrwszego ;) pozdrawiam kszonek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ej, daj 2 tygodnie wiecej.................... albo chociaz jeden. Mysle ze nie tylko ja tak chce bo moze ktos chce poczekac na piewrwszego ;) pozdrawiam kszonek OK no to do 10go termin ale jest juz to OSTATECZNY termin i niebedzie zmieniany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ma1y Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 OK no to do 10go termin ale jest juz to OSTATECZNY termin i niebedzie zmieniany ale to chyba ja zrezygnuje ... :unsure: jak dla mnie (i pewnie tez nie jednej osoby to długo - paczka koło 20stycznia) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja tez bym wolał szybciej, proponuje takie rozwiazanie, ze wstepnie jest do 30, jesli do tego czasu nie wplaci wystarczajaca ilosc osob to przedluzamy do 10, natomiast ci ktorzy beda chcieli wtedy zrezygnowac to zostanie im zwrocona kasa co wy na to? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz_1987 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 qrde jakby dało rade (nie che tu niczego wam namącic) przesunięcie do 10 to ja bym sie tez na ten bloczek na GPU pisał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ok to robimy wersje Garfielda^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Jak napisze tak.... Zamawianie w terminie 30... grudzien to dziwna data... tak zaraz poswiatecznie i wogole ... zobaczycie ze i tak to sie sporo przeciagnie :) B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Jak napisze tak.... Zamawianie w terminie 30... grudzien to dziwna data... tak zaraz poswiatecznie i wogole ... zobaczycie ze i tak to sie sporo przeciagnie :) B) ja tam mowie ze mi obojetne kase na pompeczke mam ale nawet jak ja kupie to jeszcze wc niezloze bo plyty soc939 brak ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 ok to robimy wersje Garfielda^ :sad: Jak napisze tak.... Zamawianie w terminie 30... grudzien to dziwna data... tak zaraz poswiatecznie i wogole ... zobaczycie ze i tak to sie sporo przeciagnie :) B) O! dobrze gadfa, piwo dla pana! ;) pozdro kszonek ps. ale moze faktycznie, jak wyjdzie tak wyjdzie. na razie30ty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 wlasnie przelalem kase powinna juz byc na koncie, jesli ktos juz przelal niech napisze, pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 wlasnie przelalem kase powinna juz byc na koncie, jesli ktos juz przelal niech napisze, pozdrawiam potwierdzam ze kasa jest no ale mowilem zeby sie nie spieszyc... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 jestem zdecydowany na 100% wiec czemu by nie? a nawet jakby cos nie wypalilo to przelewy wew. w mbanku sa za darmo wiec mozesz oddac :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Witka!!! Ja wąłsnie takze dokonałem wpłaty:] jutro pieniążki powinny byc. Pozdro600^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 19 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2005 Ja jeszcze chwilę poczekam z wpłatą. Może uda mi się zebrać kasę na większe zakupy i wtedy indywidualnie wyjdzie mnie trochę taniej. Myślałem że sprawa jest na już :cry: . No nic, poczekamy zobaczymy. Jak na razie zostaję na liścię chętnych i po Świętach się wyjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
binek Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Widze ze zamowien sie nazbieralo. Tak wogole ktos juz testowal BIX3 ?? Ja dostalem dopiero bloczek i krocce, ale dopiero system odpale jak zmodyfikuje bude w pelni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 Widze ze zamowien sie nazbieralo. Tak wogole ktos juz testowal BIX3 ?? Ja dostalem dopiero bloczek i krocce, ale dopiero system odpale jak zmodyfikuje bude w pelni. JA juz zamontowalem mojego Bix3 do zestawu... Hmmm w porownaniuz moim skraplaczem... to jednak roznica jest :P... Ale ale... I skraplacz i BIX3 Pasywnie narazie chodza :P... bo nie mam na wentyle :)... Wiec... Ale dokladnie wypowiem sie jak juz zmonuje do kupy to.. :) choc ... Czuje w niej duzy potenciel... bo bardzo szybko odbiera cieplo :) Ps. Chlodzi Athlona Xp-m + Radeona 9500 (wymodowanego zleksza) i Chipset Nf2 (tez wymodowany) z szyna do 273mhz... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 OK potwierdzam wpłate 2 osob Areo i Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 (edytowane) ile osób musi byc, (a ile jest teraz zdeklarowanych) zeby ten termin byl na 30-ego grudnia ? Edytowane 21 Grudnia 2005 przez oskarro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 21 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2005 ile osób musi byc, (a ile jest teraz zdeklarowanych) zeby ten termin byl na 30-ego grudnia ? 7 osob to minimum wiec jesli wszyscy wplaca jest komplet na 30go Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Ja byłbym chętny na BIX3 :D Jest jakiś limit co do liczby zamawiających osób?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 (edytowane) Ja byłbym chętny na BIX3 :D Jest jakiś limit co do liczby zamawiających osób?? jedyny limit jest na 20kg co do paczki wiec niepotrafie okreslic liczby osob bo kazdy moze brac kilka produktow ze sklepu JA dodaje na bierzaco gdy ktos sie okresla ze cos chce i jak przekrocze wage odrazu powiem ze miejsca brak Edytowane 22 Grudnia 2005 przez madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 witam dziś wysłalem kase przez poczte. tak więc jutro lub w sobote powinna juz być. :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaszaWspraju Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 raczej poczta to najwolniejsza forma pzrekazow pienieznych. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 Na 30 powinna być hehe, nie no zartuje :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hinco Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 nie zdziw sie jak nei bedzie :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 (edytowane) ja zawsze przez poczte wysyłam i zazwyczaj jest po jednym dwóch dniach u drugiej osoby na koncie. nigdy nie miałem aby przelew szedł dłużej. :) Edytowane 20 Stycznia 2007 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
fipa Opublikowano 22 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 22 Grudnia 2005 ja zawsze przez poczte wysyłam i zazwyczaj jest po jednym dwuch dniach u drugiej osoby na koncie. nigdy nie miałem aby przelew szedł dłużej. :)Fuksiarz ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...