Areo Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 w takim razie 5 osob juz chyba zapłaciło:P dobrze dobrze chłopaki zapewne do 30 sie wyrobimy :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tez juz wplacilem (wczoraj). Madmax jak sie pojawisz daj znac jak tam lista osob ktorzy wplacili :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Tez juz wplacilem (wczoraj). Madmax jak sie pojawisz daj znac jak tam lista osob ktorzy wplacili :) brakuje zaksiegowanej wplaty od 2 osob ale jutro powinna byc kasa i lepiej zeby byla bo 30 bank pracuje to 15 a 31 maja wolne wiec wolalbym sie wyrobic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A co robimy jak jutro kasy nie będzie :unsure: ? Czekamy :unsure: ? Tak tylko organizacyjnie się pytam... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 A co robimy jak jutro kasy nie będzie :unsure: ? Czekamy :unsure: ? Tak tylko organizacyjnie się pytam... pomyśli sie jak niebedzie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 (edytowane) Jakby nie wplacil ktos to ja moge wplacic i wziac druga chlodnice. Mam konto w tym samym banku co Ty wiec kasa by byla natychmiastowo :) Edytowane 28 Grudnia 2005 przez Jawor_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 Takie moje zboczenie zawodowe :mur: Zwyczajnie zawsze przygotowuje się na awarię i w razie czego mam plan. Ale rozumiem że tym razem nie przewidujemy obsuwek - i dobrze :D :D :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 28 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 28 Grudnia 2005 ja kase wplacilem dzisiaj rano. powinna byc jutro, najpozniej pojutrze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 kaskę jakby co przelałem wczoraj... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Madmax i jak ? Wplacili wszyscy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zamówienie poszło? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 29 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 29 Grudnia 2005 niestety brakuje dalej tych 2 wplat ale powinno być OK bo jutro bede mial dostep do euro na firmie (a potrzeba coś około 850) wiec niebede musial biegac po bankach / kantorach itp tylko odrazu wplata na konto i wysylka kasy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 raz wpłącałem sam do siebie, byłem na pp w poniedziałek i wpłcciłem (600 zł chyba) we wtrek bylo jakies swieta, wiec wiedziałem ze nie bedzie ale była na srode (szkoda ze nastepnego tygodnia - czyli szło10 dni :D )ja z pocztą polską nigdy nie czekałem dłużej niż trzy dni. I tak było tym razem. Pieniążki szły 3 dni robocze. A tak poza tym to nam jeszcze tylko jednej wpłaty brakuje i mamy kopmplet. Miejmy nadzieje że dojdzie lada chwila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 niestety zamówienie pojdzie dopiero 2go kasa była u mnie na koncie o 14.45 :/ a o 15 zamykali bank niedalbym rady wyslac tego w 15 min ;[ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 to nic najwazniejsze ze wszyscy wpłacili i zamówienie zostało złozone :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zbieramy się dwa tygodnie :-| , poczekamy jeszcze kolejne 2 dni :cry: . Trudno. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 (edytowane) niestety zamówienie pojdzie dopiero 2go kasa była u mnie na koncie o 14.45 :/ a o 15 zamykali bank niedalbym rady wyslac tego w 15 min ;[ [...] poczekamy jeszcze kolejne 2 dni . TrudnoKorony nam przez to z głowy nie spadną... :wink: Edytowane 30 Grudnia 2005 przez Kosiarz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A ja mam takie pytanie a propos zamawiania z Alphacool. Z tego co widzialem mozna placic przelewem z konta, bez karty kredytowej, kurier dostarcza towar prosto do mnie(dispatch to PL, rozumiem jako dostarczenie do mnie, a nie na terytorium kraju...), czyli moge sobie sam zlozyc zamowienie? Prosze aby mnie poprawil ktos jesli jestem w bledzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 Korony nam przez to z głowy nie spadną... :wink:Cierpliwość jest cnotą :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 A ja mam takie pytanie a propos zamawiania z Alphacool. Z tego co widzialem mozna placic przelewem z konta, bez karty kredytowej, kurier dostarcza towar prosto do mnie(dispatch to PL, rozumiem jako dostarczenie do mnie, a nie na terytorium kraju...), czyli moge sobie sam zlozyc zamowienie? Prosze aby mnie poprawil ktos jesli jestem w bledzie.No jasne ze mozesz sam sobie zamowic. Tylko nie jest to specjalnie oplacalne gdyz sam placisz za przelew i przesylke. Przy zamowieniu w pare osob te koszty sa podzielone. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 30 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 30 Grudnia 2005 No tak, to jest oczywiste. Pytanie kiedy ludzie sie zbiora na kolejne zamowienie, ja bym chcial to zakupic za 2tygodnie gdzies. BTW. Na pierwszej stronie tego tematu kurier GLS z PL do kupujacego jest osobno policzony, why? Czyzby cena transportu w Alphacool byla cena transportu do Polski a nie do klienta? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja rowniez czekam na kolejne zamowienie - niestety nie zalapalem sie na to (spoznilem sie o 1 dzien:( ). Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ja rowniez czekam na kolejne zamowienie - niestety nie zalapalem sie na to (spoznilem sie o 1 dzien:( ). Pozdrawiam ja tez czekam na kolejne zamowienie :rolleyes: madmax....... bedzie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Prawdopodobnie również i ja, jeśli będzie ono przed końcem stycznia... Bo jeśli nie, to zamiast BIXa3 będę musiał wziąć Freezera3 :( ;( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 ja tez czekam na kolejne zamowienie :rolleyes: madmax....... bedzie? niechce nic obiecywac bo wiadomo roznie to bywa ale raczej powinno byc ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 niechce nic obiecywac bo wiadomo roznie to bywa ale raczej powinno byc ;] no to okay, czterech chetnych juz jest ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Pięciu ... Ten niskoprofilowy bloczek na chipset: http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...6&cPath=5_18_21 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Koen Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Ciekawe czy znajdzie się jakiś chętny na to http://www.alphacool.de/xt/product_info.ph...20&cPath=13_176 :D Właściwie to tanio porównując np. do paneli matrix-orbital ale i tak 99€ za taki w sumie mało użyteczny bajer to troche dużo jak na polską kieszeń :( pozdr. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 Szesciu :) :D :D Zapowiada sie ze kolejnego BIX3 potrzeba dla Kolegi :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Namod Opublikowano 31 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 31 Grudnia 2005 A może i siedmiu,bo mi coś Freezer2 nie wyrabia :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...