kszonek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a ja sadze ze nic nie powiem ani nie bede ocenial ani prorokowal do kocna ;) pokaze co wyszlo to sie wszystko okaze :) nie biore nex.... po to aby przegraly, bedzie wszystko legalnie z widokiem na komisje gier i zakladow :P a oni beda prawdziwi czy z kartonu (jak w lotto :lol: ) no ja tez nie bede oceniał, ale jak Ci wyjdzie ze freezer3 jest wydajnisjszy od bixa3 to... to nie wiem w zasadzie co :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 no ja tez nie bede oceniał, ale jak Ci wyjdzie ze freezer3 jest wydajnisjszy od bixa3 to... to nie wiem w zasadzie co :P to bedziesz mogl powiedziec, ze zmienilem zasady fizyki :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Już coś długo czekamy na towar od Szwabików :-| Wiadomo już coś? Bo od 3.01 to juz troche mineło :? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 Już coś długo czekamy na towar od Szwabików :-| Wiadomo już coś? Bo od 3.01 to juz troche mineło :? jesli do piatku nic nie dojdzie wysylam jakies przypomnienie mail/fax co jest wiec prosze o cierpliwosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 jesli do piatku nic nie dojdzie wysylam jakies przypomnienie mail/fax co jest wiec prosze o cierpliwosc ja dzwonilem wczoraj dowiedzialem sie tyle, ze piniadze doszly i wysylaja na dniach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 atek ile Cie kosztowala taka rozmowa ? Bo przez telefon (skype) mozna chyba najszybciej sie skontaktowac. Zanim na maila odpisze tez troche minie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 (edytowane) atek ile Cie kosztowala taka rozmowa ? Bo przez telefon (skype) mozna chyba najszybciej sie skontaktowac. Zanim na maila odpisze tez troche minie. lacznie 0,7 euro na dwie rozmowy pierwsza rozmowa 1m51s a druga 1m44s Edytowane 18 Stycznia 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 18 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Stycznia 2006 atek mozesz sie ze mna skontaktowac jutro na gg bo niejestem sprechajacy po niemiecku a bym bardzo chcial sie dowiedziec co z przesylka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 atek mozesz sie ze mna skontaktowac jutro na gg bo niejestem sprechajacy po niemiecku a bym bardzo chcial sie dowiedziec co z przesylkajasne, ze moge ich nicht ferstechen tak btw i gadalem po angielsku, chociaz gdybym tydzien sobie szwabskiego przypomnial moze by nie bylo zle Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 dzieki pomocy atka (chyba dobra odmiana) i jego rozmowie tel dowiedziale msie ze 2 produktow niemaja na stanie i wysylka w next tygodniu :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 dzieki pomocy atka (chyba dobra odmiana) i jego rozmowie tel dowiedziale msie ze 2 produktow niemaja na stanie i wysylka w next tygodniu :/ atek woli per demek ;) jeszcze dojdzie do tego ze trzecie zamowienie dojdzie szybciej niz vol2. Jakie to produkty, ktorych nie maja? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 atek woli per demek ;) jeszcze dojdzie do tego ze trzecie zamowienie dojdzie szybciej niz vol2. Jakie to produkty, ktorych nie maja? niewiem niema to wiekszego znaczenia bylo tyle roznego stuffu ze wlasciwie to niemasie co dziwic Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 moglem zapytac ale jak nie ma jakis zlaczek albo czegos w tym stylu to i tak bym nie wiedzial o co chodzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 dzieki pomocy atka (chyba dobra odmiana) i jego rozmowie tel dowiedziale msie ze 2 produktow niemaja na stanie i wysylka w next tygodniu :/mnie już jakiś czas temu przestało się spieszyć. W mojej X800XT właśnie się wymienia uwalony procek :mur: , więc i tak nie miał bym na co zakładać WC :(. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cavarr Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no raczej pocka w X800XT się nie wymienia lol Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no raczej pocka w X800XT się nie wymienia lol no raczej nie to troche sporo koszt, a dałes na gware czy do zrobienia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 19 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Stycznia 2006 no raczej nie to troche sporo koszt, a dałes na gware czy do zrobienia?Gwary już nie mam :(. Poszło do MTEC. Dziś mi odsyłają - procek + wymiana 205 zł. Ale lepsze to niż nowa karta za 1000. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 21 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 21 Stycznia 2006 Miejmy nadzieje ze wysla na poczatku tygodnia i do weekendu paczka bedzie u nas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sector Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Gwary już nie mam :(. Poszło do MTEC. Dziś mi odsyłają - procek + wymiana 205 zł. Ale lepsze to niż nowa karta za 1000. ciekawe czy mi by wymienili procka w moim gf3 :lol: :D w koncu juz troche stary :D swoja droga szefie to chyba chodzilo ci o rdzen :!: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 ciekawe czy mi by wymienili procka w moim gf3 :lol: :D w koncu juz troche stary :D swoja droga szefie to chyba chodzilo ci o rdzen :!: o procesor graficzny ;) GPU ;) na jakie produkty czeka II zamowienie? Bo do III juz niemcy podobno wysłali...... ale nie wiedomo co knują ;) amoze sie okazac ze to czego nie maja my tez zamowilismy i trzeba poczekac :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 24 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Stycznia 2006 Przeciez atek dzwonil i jezeli by czegos brakowalo by mu powiedzieli. na jakie produkty czeka II zamowienie?Proponuje czytac dokladnie a nie pisac od razu ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 jak dzwonilem w swojej sprawie to powiedzieli, ze zaraz sprawdza czy jest kasa i odpisza na maila - tak tez zrobili nie wspominajac nic, ze czegos moze brakowac gdy dzwonilem dla madmaxa od razu powiedzial, ze brakuje dwoch rzeczy i beda w przyszlym tygodniu przyjdzie paczka to sprawdze date wyslania i bede wiedzial komu opierniczyc czy dhl za dlugi czas dostawy czy alphacool za rzucanie slow na wiatr Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 Przeciez atek dzwonil i jezeli by czegos brakowalo by mu powiedzieli. Proponuje czytac dokladnie a nie pisac od razu ... ---> dzieki pomocy atka (chyba dobra odmiana) i jego rozmowie tel dowiedziale msie ze 2 produktow niemaja na stanie i wysylka w next tygodniu :/ jak widac przeczytałem dokladnie, ale KTOS nie przeczytał i JAK ZWYKLE ma pretensje do mnie. mi sie wydaje ze oni czegos nie maja, i jedno i drugie zamowienie czeka przez ten sam produkt, chyba ze faktycznie wyslali, a dhl zawiodl, ale watpie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 No jednak to Ty nie czytasz dokladnie ! 2 produktow brakuje do drugiego zamowienia ! Co do 3 to wlasnie atek dzwonil i jezeli tez by czegos brakowalo to by mu powiedzieli ! Widzisz jednak te pretensje maja swoja podstawe ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) Podsumowując - wiemy coś czy też nie?! :unsure: Madmax - co słychać????:unsure: Edytowane 25 Stycznia 2006 przez MLJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 No jednak to Ty nie czytasz dokladnie ! 2 produktow brakuje do drugiego zamowienia ! Co do 3 to wlasnie atek dzwonil i jezeli tez by czegos brakowalo to by mu powiedzieli ! Widzisz jednak te pretensje maja swoja podstawe ! przeczytaj sobie mojego posta jeszcze raz, zobacz o ktorym zamowienie jest ten topic i nie krzycz tak. kazdy ma prawo sie pomylic, ale tym razem pomyliłes sie ty, wiec nie naskokuj od razu na kogos bo ktoa sie moze na Ciebie wkuryc. otco, koniec OT Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 (edytowane) na jakie produkty czeka II zamowienie? Bo do III juz niemcy podobno wysłali...... ale nie wiedomo co knują amoze sie okazac ze to czego nie maja my tez zamowilismy i trzeba poczekac :/I napisalem Ci ze juz atek dzwonil i mu powiedzieli ze w 3 zamowieniu nic nie brakuje ! Brakuje w 2 zamowieniu. Przeciez atek dzwonil i jezeli by czegos brakowalo by mu powiedzieli. Proponuje czytac dokladnie a nie pisac od razu ... Piszac to chodzilo mi o 3 zamowienie ! Myslalem ze sie domyslisz. przeczytaj sobie mojego posta jeszcze raz, zobacz o ktorym zamowienie jest ten topic i nie krzycz tak.Skoro tak mowisz to dlaczego sam zaczynasz tu pisac o trzecim ? na jakie produkty czeka II zamowienie? Bo do III juz niemcy podobno wysłali...... ale nie wiedomo co knują amoze sie okazac ze to czego nie maja my tez zamowilismy i trzeba poczekac :/ Zreszta proponuje skonczyc ten OT. Niech bedzie ze sie nie zrozumielismy ... --- Moze ktos inny ma jakies drobne na Skypie i moglby zadzwonic ? Bo chyba tylko tak mozna sie w miare szybko skontaktowac. Dzwoniac ze stacjonarnego chyba sie nie oplaca ... Aha orientuje sie ktos ile mniej wiecej DHL przesyla z DE do PL ? Edytowane 25 Stycznia 2006 przez Jawor_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 25 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 25 Stycznia 2006 wyslka podobno idzie 2 dni moje zamowienie mialo byc u mnie dzis ale go nie bylo wiec pewnie bedzie jutro tak czy owak ktos zbierze ochran odemnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ochrzan ich odrazu za zamowienie madmax'a... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 26 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 26 Stycznia 2006 ochrzan ich odrazu za zamowienie madmax'a... jutro zakladam telefon voip na firmie to nieomiszkam zadzwonic i sie wypytac co i jak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...