Skocz do zawartości
madmax57

Zbiorowe Zamówienie Części Wc Vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

a ja sadze ze nic nie powiem ani nie bede ocenial ani prorokowal do kocna ;)

pokaze co wyszlo to sie wszystko okaze :)

nie biore nex.... po to aby przegraly, bedzie wszystko legalnie z widokiem na komisje gier i zakladow :P

a oni beda prawdziwi czy z kartonu (jak w lotto :lol: )

no ja tez nie bede oceniał, ale jak Ci wyjdzie ze freezer3 jest wydajnisjszy od bixa3 to... to nie wiem w zasadzie co :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Już coś długo czekamy na towar od Szwabików :-| Wiadomo już coś? Bo od 3.01 to juz troche mineło :?

jesli do piatku nic nie dojdzie wysylam jakies przypomnienie mail/fax co jest wiec prosze o cierpliwosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atek ile Cie kosztowala taka rozmowa ?

Bo przez telefon (skype) mozna chyba najszybciej sie skontaktowac.

Zanim na maila odpisze tez troche minie.

lacznie 0,7 euro na dwie rozmowy

pierwsza rozmowa 1m51s a druga 1m44s

Edytowane przez atek

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atek mozesz sie ze mna skontaktowac jutro na gg bo niejestem sprechajacy po niemiecku a bym bardzo chcial sie dowiedziec co z przesylka

jasne, ze moge

ich nicht ferstechen tak btw i gadalem po angielsku, chociaz gdybym tydzien sobie szwabskiego przypomnial moze by nie bylo zle

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki pomocy atka (chyba dobra odmiana) i jego rozmowie tel dowiedziale msie ze 2 produktow niemaja na stanie i wysylka w next tygodniu :/

atek woli per demek ;)

jeszcze dojdzie do tego ze trzecie zamowienie dojdzie szybciej niz vol2. Jakie to produkty, ktorych nie maja?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

atek woli per demek ;)

jeszcze dojdzie do tego ze trzecie zamowienie dojdzie szybciej niz vol2. Jakie to produkty, ktorych nie maja?

niewiem niema to wiekszego znaczenia bylo tyle roznego stuffu ze wlasciwie to niemasie co dziwic

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

dzieki pomocy atka (chyba dobra odmiana) i jego rozmowie tel dowiedziale msie ze 2 produktow niemaja na stanie i wysylka w next tygodniu :/

mnie już jakiś czas temu przestało się spieszyć. W mojej X800XT właśnie się wymienia uwalony procek :mur: , więc i tak nie miał bym na co zakładać WC :(.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Gwary już nie mam :(. Poszło do MTEC. Dziś mi odsyłają - procek + wymiana 205 zł. Ale lepsze to niż nowa karta za 1000.

ciekawe czy mi by wymienili procka w moim gf3 :lol: :D w koncu juz troche stary :D

swoja droga szefie to chyba chodzilo ci o rdzen :!:

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ciekawe czy mi by wymienili procka w moim gf3 :lol: :D w koncu juz troche stary :D

swoja droga szefie to chyba chodzilo ci o rdzen :!:

o procesor graficzny ;) GPU ;)

na jakie produkty czeka II zamowienie? Bo do III juz niemcy podobno wysłali...... ale nie wiedomo co knują ;) amoze sie okazac ze to czego nie maja my tez zamowilismy i trzeba poczekac :/

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

jak dzwonilem w swojej sprawie to powiedzieli, ze zaraz sprawdza czy jest kasa i odpisza na maila - tak tez zrobili nie wspominajac nic, ze czegos moze brakowac

gdy dzwonilem dla madmaxa od razu powiedzial, ze brakuje dwoch rzeczy i beda w przyszlym tygodniu

przyjdzie paczka to sprawdze date wyslania i bede wiedzial komu opierniczyc czy dhl za dlugi czas dostawy czy alphacool za rzucanie slow na wiatr

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Przeciez atek dzwonil i jezeli by czegos brakowalo by mu powiedzieli.

Proponuje czytac dokladnie a nie pisac od razu ...

--->

jak widac przeczytałem dokladnie, ale KTOS nie przeczytał i JAK ZWYKLE ma pretensje do mnie.

mi sie wydaje ze oni czegos nie maja, i jedno i drugie zamowienie czeka przez ten sam produkt, chyba ze faktycznie wyslali, a dhl zawiodl, ale watpie...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No jednak to Ty nie czytasz dokladnie !

2 produktow brakuje do drugiego zamowienia !

Co do 3 to wlasnie atek dzwonil i jezeli tez by czegos brakowalo to by mu powiedzieli !

Widzisz jednak te pretensje maja swoja podstawe !

przeczytaj sobie mojego posta jeszcze raz, zobacz o ktorym zamowienie jest ten topic i nie krzycz tak. kazdy ma prawo sie pomylic, ale tym razem pomyliłes sie ty, wiec nie naskokuj od razu na kogos bo ktoa sie moze na Ciebie wkuryc. otco, koniec OT

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

na jakie produkty czeka II zamowienie? Bo do III juz niemcy podobno wysłali...... ale nie wiedomo co knują amoze sie okazac ze to czego nie maja my tez zamowilismy i trzeba poczekac :/

I napisalem Ci ze juz atek dzwonil i mu powiedzieli ze w 3 zamowieniu nic nie brakuje !

Brakuje w 2 zamowieniu.

Przeciez atek dzwonil i jezeli by czegos brakowalo by mu powiedzieli.

Proponuje czytac dokladnie a nie pisac od razu ...

Piszac to chodzilo mi o 3 zamowienie !

Myslalem ze sie domyslisz.

przeczytaj sobie mojego posta jeszcze raz, zobacz o ktorym zamowienie jest ten topic i nie krzycz tak.

Skoro tak mowisz to dlaczego sam zaczynasz tu pisac o trzecim ?

na jakie produkty czeka II zamowienie? Bo do III juz niemcy podobno wysłali...... ale nie wiedomo co knują amoze sie okazac ze to czego nie maja my tez zamowilismy i trzeba poczekac :/

Zreszta proponuje skonczyc ten OT.

Niech bedzie ze sie nie zrozumielismy ...

---

Moze ktos inny ma jakies drobne na Skypie i moglby zadzwonic ?

Bo chyba tylko tak mozna sie w miare szybko skontaktowac.

Dzwoniac ze stacjonarnego chyba sie nie oplaca ...

Aha orientuje sie ktos ile mniej wiecej DHL przesyla z DE do PL ?

Edytowane przez Jawor_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi