Garfield^ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Eee tam ... nie strasz. Pierwszy kibel to może i sie dłuzej składa, ale juz nastepny to szybciutko sie robi. Ja rozkładam i składam cały sprzet wc z kompem w jeden wieczór. :P Ja wlasnie odwrotnie im dalsza rewizja tym dluzej moze dlatego, ze coraz bardziej skomplikowane mam, a problemy zawsze, sa np w poprzedniej rewizji okazalo sie ze moj stary radek 8500 pro ma inaczej otwory niz reszta kart Ati, a ze byl juz wieczor zostawilem to jak bylo i na drugi dzien do sklepu po plexi i robilem zapinke, to taki maly przyklad ze nigdy nie wiadomo, teraz np zlozylem w sumie dosc szybko, ale odpowietrzalem dwa dni Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 OK przegladnelem cala paczke wszystko sie zgadza ale teraz prosze na MAILA max@max24.pl podeslac jeszcze raz takie dane: - nick z forum - kwota wplaty na konto bankowe - co zamawialiscie - adres wysylki Gotowe... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ok panowie przepraszam z nie mojej winy dzisiaj paczki niewyjda jednak do was juz sa pozapakowywane chlodnice listy ponaklejane itp ale dzisiaj z mojej firmy nic niemialo isc wiec wysylka odbedzie sie dopiero w poniedzialek za kolejny przestuj tym razem z mojej niewiedzy ze dzis niebedzie wysylki sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 Ok panowie przepraszam z nie mojej winy dzisiaj paczki niewyjda jednak do was juz sa pozapakowywane chlodnice listy ponaklejane itp ale dzisiaj z mojej firmy nic niemialo isc wiec wysylka odbedzie sie dopiero w poniedzialek za kolejny przestuj tym razem z mojej niewiedzy ze dzis niebedzie wysylki sprzetuszkoda:/ bo ja wyjeżdzam we wtorek i nie wiem jak paczkę odbiorę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 10 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 10 Lutego 2006 szkoda:/ bo ja wyjeżdzam we wtorek i nie wiem jak paczkę odbiorę? daj poprostu znac kiedy wyslac w takim razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Paczka wyslana :> ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 DHL ma byc po 16 w firmie dam znac jak wyjda paczki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razeel Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 DHL ma byc po 16 w firmie dam znac jak wyjda paczki nie wiesz może czy paczka ma szanse dojść mi na jutro do kraka? bo niestety kurierzy zdaje się łażą do 13 z przesyłkami a od środy do soboty mam sesję poprawkową i nie bedzie mnie na mieszkaniu od 9 do 13 właśnie :/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horgrim Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Kurierzy jeżdzą od godziny 8 do 17 - wystarczy wejść na stronkę DHL i zobaczyć, nawet jeśli Cię nie będzie to kurierro zostawi avizo z numerem jego tel - wtedy dzwonisz i się umawiasz. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Z tego co się dzisiaj dowiedziałem to nie wiadomo czy paki poszły :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 13 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 13 Lutego 2006 Z tego co się dzisiaj dowiedziałem to nie wiadomo czy paki poszły :)No nawet nie zartuj :evil: :evil: :evil: Skad masz takie informacje ? Madmax wyslane czy nie ? --- Update: Cos czuje ze jutro kurier do nas nie zawita :( Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 No nawet nie zartuj :evil: :evil: :evil: Skad masz takie informacje ? Madmax wyslane czy nie ? odpowiadam jutro punkt 9 bede wiedzial bo koles od wysylek (dzial logistyki u mnie w firmie) dzisiaj juz nie raczyl dac znac czy poszlo czy nie dam znac jutro bo nawet niemam listow dhl'a zeby numerki podac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 no i wersja pesymistyczna sie spelnila koles zapomnial o tych dodatkowych naszych przesylkach za duzo mial na glowie jak m isie tlumaczyl przepraszam was za kolejne opoznienie ;/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 no i wersja pesymistyczna sie spelnila koles zapomnial o tych dodatkowych naszych przesylkach za duzo mial na glowie jak m isie tlumaczyl przepraszam was za kolejne opoznienie ;/ ja jestem wyrozumiały. ale z drugiej strony rozumiem ze innym na pewno sie spieszy - są ferie itp, chcią sie nacieszyć. ale nic na to nei poradzimy, czasem bywa, tak jak to określił madmax... "pesymistycznie"... dobra wiadomość - jak dziś bedą paczki wysłane, to jutro będą u nas :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Horgrim Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Trzymam kciuki za wasze zamówienie ;) wkońcu czekacie dość długo już, a zamówienie 3 zostało już zrealizowane. Oczywiście nie mówie nawet o tym że kurier może mieć wypadek bo to by było już CHAMSTWO ;) Pozdrawiam i życze wszystkim niskich temperatur i braku przecieków :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Madmax a kiedy paczki zostana wyslane ale tak na 100% ? Wez dzisiaj sie tym postaraj zajac zeby juz nic nie wypadlo. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 Madmax a kiedy paczki zostana wyslane ale tak na 100% ? Wez dzisiaj sie tym postaraj zajac zeby juz nic nie wypadlo. postarac sie moge ale nic obiecac niemoge bo widac wczoraj mialo byc i nieposzlo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a samemu nie mozna wyslac? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 a samemu nie mozna wyslac? gdybym mogl sam to zrobic to bym to zrobil dzisiaj nawt kurier nie przyjechal ale umowilem sie jutro z kolesiem z pracyze jak niebedzie kuriera to zawiezie mnie do siedziby z paczkami i tam wyslac bede mogl (30km) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 14 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 14 Lutego 2006 czekalismy juz tyle, te pare dni w ta czy tamta dla mnie bez roznicy, przeciez madmax57 nie robi tego specjalnie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 Rozmawialem z madmaxem i paczki wyslane :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 15 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Lutego 2006 YEAH!!!! normlanie nie wiem co napisać cieszy mnie to bardzo :P B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 hehe panowie nieuwierzycie ale dzisiaj mialem wstawic na forum listy przewozowe i sie podkusilem zeby je sprawdzic czy wyszly/gdzie sa itp i sie okazalo ze wyszla 1 slownie JEDNA paczka a fakt faktem najdrozsza do MLJ a reszta z jakis powodow dzisiaj przyjedzie do mnie o 12 cos niby na listach niezaznaczone ale juz drugi raz je wypisuje od rana wiec najwyrzej podmnienie wszystkie i oddam je spowrotem dhl'owi takich numerow jeszcze nigdy niemialem z zalatwianiem czegokowliek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Świder Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Nie chce robić ot ani nic, ale tylko wspłuczuje kupującym jak i załatwiającemu takiego pecha :( Właśnie sam czekam na zestawik mobo+cpu od poniedziałku i mnie po domu już roznosi... wiec wiem jak to jest... ;) 3majcie się Panowie :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 ja czekalem na monitor od luksa półtora miesiaca,a prawie nie mialem monitora zastepczego (w miedzy czasie mialem jakis na 2 tygodnie) to dopiero byla meczarnia :/ a co do zamowienie no wychodzi, ze mamy strasznego pecha, tyle dobrze ze czesci ktore zamowilem nie dla mnie, tylko dla kumpla :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 najważniejsze ze wiemy juz gdzie są nasze częsci. no prawie. a nie błąkają sie gdzieś po świecie niewadomo gdzie. :wink: pytanko: kurierj idzie zawsze 1 dzień? czy "czasem" moze iść więcej? dokładniej - czy wysłana dziś paczka dojdzie jutro na 100% ? na pewno macie wiecej doświadczenia z przysyłkami kurierskimi.... :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 (edytowane) najważniejsze ze wiemy juz gdzie są nasze częsci. no prawie. a nie błąkają sie gdzieś po świecie niewadomo gdzie. :wink: pytanko: kurierj idzie zawsze 1 dzień? czy "czasem" moze iść więcej? dokładniej - czy wysłana dziś paczka dojdzie jutro na 100% ? na pewno macie wiecej doświadczenia z przysyłkami kurierskimi.... :wink: no paczka MLJ juz powinna byc dostarczona do niego zobaczemy jak odpisze czy juz ma Numerki listów jakby ktos chcial sledzic co gdzie moze byc: - 92754015C (piterq1991) - 92754016D (Kosiarz) - 92754112A (Garfield^) - 92754114C (Razeel) - 92754106C (Kepons) - 92754111Z (Jawor) - 92754113B (Logimax) - 92754018F (Areo) - 92754017E (Avenger_ak) - 92754019G (Oskarro) - 92754107D (MLJ) No i to chyba wszystko jak kazdy dostanie paczuszke prosze o kontakt czy alles ok Edytowane 16 Lutego 2006 przez madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 no paczka MLJ juz powinna byc dostarczona do niego zobaczemy jak odpisze czy juz ma Numerki listów jakby ktos chcial sledzic co gdzie moze byc: - 92754015C (piterq1991) - 92754016D (Kosiarz) - 92754112A (Garfield^) - 92754114C (Razeel) - 92754106C (Kepons) - 92754111Z (Jawor) - 92754113B (Logimax) - 92754018F (Areo) - 92754017E (Avenger_ak) - 92754019G (Oskarro) - 92754107D (MLJ) No i to chyba wszystko jak kazdy dostanie paczuszke prosze o kontakt czy alles ok wszystkie numery poza tym dla MLJ to: "Niepoprawny numer listu przewozowego" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 wszystkie numery poza tym dla MLJ to: "Niepoprawny numer listu przewozowego" no, tez sprawdziłem. hmm :? moze dhl potrzebuje troche czasu na uaktualnienie..? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 wszystkie numery poza tym dla MLJ to: "Niepoprawny numer listu przewozowego" Zawsze tak jest w Pierwszym zamowieniu tez trzeba bylo troszke poczekac :) wiec wszystko bedzie ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...