lores Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 jesli mi tylko ufacie to ja moge zrobic trzecie zamowienie mam czas na to Tu chodzi tez o mozliwosci i warunki, nie tylko czas... Jesli chodzi o mnie, to jestem zainteresowany, ale tylko, jesli odbedzie sie zamowienie przed koncem stycznia... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Stycznia 2006 matka pracuje w banku wiec nie ma problemu z przelewem oczywiscie moge zrobic zamowienie na zasadzie takiej jak madmax Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 No więc pozostaje czekać na opinie innych... Najlepiej byłoby ustalić termin tej dostawy jak najszybciej... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja jestem gotow zrobic rownorzedne zamowienie juz od teraz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Nadal jestem zainteresowany... Placic za chlodnice 350zl+przesylka a miec ja za 200zl... Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mcfoka Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Panowie, to co z tym zamówieniem? Jeśli jest ktoś kto może się tym zając to myślę że chętnych jest na tyle żeby od razu się tym zająć. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 Ja jestem również zainteresowany, konkretnie BIXem3. Najlepiej, załóż, @atek, nowy temat i podaj tutaj tylko link, w tym nowym będziemy dyskutowali... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 oto temat http://forum.purepc.pl/index.php?showtopic=174992 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lores Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 No i o to chodziło... Ten temat można by już właściwie zamknąć... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 ja bym poczekal do zakonczenia tego zamowienia zeby ludzie mogli miec aktualne info o nim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 3 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 3 Stycznia 2006 (edytowane) madmax ma racje temat mozna zamknac po zakonczeniu zamowienia czyli jak juz wszyscy w pl odbiora swoje cacka moglyby sie odezwac osoby ktore sie nie zalapaly na ta dostawe? Edytowane 3 Stycznia 2006 przez atek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jakies nowiny z frontu :P ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 (edytowane) rozmawialem wczoraj z madmax-em i powiedział że ma inwentaryzacje w robocie i dzisiaj mieli kończyć. Mówił że jak mu sie nie uda wyjść wcześniej z roboty to jego ojciec ma zrobic przelew. Edytowane 4 Stycznia 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 rozmawialem wczoraj z madmax-em i powiedział że ma inwentaryzacje w robocie i dzisiaj mieli kończyć. Mówił że jak mu sie nie uda wyjść wcześniej z roboty to jego ojciec ma zrobic przelew.No tak, tylko czy wpłacił w końcu czy nie, bo ile można czekać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Martinii Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Jaki przelew? Pewnie wyleguje sie na Kanarach popiajac pinacolade! ;) (zarcik) pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 4 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 4 Stycznia 2006 Trzy tysiaki. No za taką sumke to można sobie "małe" wakacje zrobić :) Ile mozna czekać?? Przecież dopiero trzy dni. Przed nowym rokiem nie miał jeszcze jednej w płaty. W poniedziałek awarie mieli w banku. Wczoraj nie mógł się urwać z pracy bo remament (wiem co to znaczy bo moi rodzice mają hurtownie). A czy dzis mu sie udało nie wiem. Ale chyba tak bo jak byłem na gg o 16:20 to już go nie było. To zapewne udało mu się wyjść wcześniej. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 5 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 5 Stycznia 2006 ahhhh te wczasy ;] JOKE ;P kasa wpłacona teraz tylko czekać na przesyłke jak bede wiedział coś nowego dam znać PS - pierwsze zamówienie na www alphacool'a dalej niema zmienionego stanu ;] niema to jak niemiecka dokładnosc Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Madmax wedlug Twoich obliczen na kiedy mozna sie spodziewac paczki (orientacyjnie of kors :P ) ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 8 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Stycznia 2006 Madmax wedlug Twoich obliczen na kiedy mozna sie spodziewac paczki (orientacyjnie of kors :P ) ? naprawde niepotrafie na to odpowiedziec liczyc to ja sobie moge ale jak przyjdzie to odrazu wysylam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Siemka Madmax a tak na oko (sugerując sie pirwszym zamiwieniem) ile tzreba było czekać od wpłaty pieniązków na paczke ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 Siemka Madmax a tak na oko (sugerując sie pirwszym zamiwieniem) ile tzreba było czekać od wpłaty pieniązków na paczke ?? no to powiem tak ze najprawdopodobnie paczka dopiero bedzie wyslana: 1. Kasa 3 dni idzie wyslana miedzy nowym rokiem wiec moglo sie cos przedluzyc 2. Fakture wystawia na nowy rok bo tak kasa do nich przyszla czyli po inwentaryzacji (1-2 dni przerwy w fakturach) 3. Kwestia wolnego w DE na poczatku roku (czesc firm z tego co sie dowiedzialem miala do 9 wolne) Juz sie troche tym zainteresowalem bo juz dlugo to trwa wczesniej bylo 9 dni niepozostaje nic innego jak czekac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 no to powiem tak ze najprawdopodobnie paczka dopiero bedzie wyslana: 1. Kasa 3 dni idzie wyslana miedzy nowym rokiem wiec moglo sie cos przedluzyc 2. Fakture wystawia na nowy rok bo tak kasa do nich przyszla czyli po inwentaryzacji (1-2 dni przerwy w fakturach) 3. Kwestia wolnego w DE na poczatku roku (czesc firm z tego co sie dowiedzialem miala do 9 wolne) Juz sie troche tym zainteresowalem bo juz dlugo to trwa wczesniej bylo 9 dni niepozostaje nic innego jak czekac 9 dni od wplaty pieniadzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 A sama paczka długo moze isc do ciebie?? wiesz ja nie mówie tu o konkretach tylko w przublizeniu tydzien mniej więcej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 11 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 11 Stycznia 2006 no ja tego tez w tej chwili niepotrafie okreslic jak przyjdzie na co czekam jak na szpilkach to zaczne cos dzialac wiecej moz to byc jutro a moze byc za tydzien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 12 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 12 Stycznia 2006 Alphacool NexXxoS Xtreme III > kto jest wlascicielem tego cuda proszony jest (uprzejmnie) o zgloszenei sie na PW... :) thx i pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 (edytowane) Tak z nudow policzylem dni w ile zostalo zrealizowane poprzednie zamowienie - paczka doszla w 12 od zamowienia. To zamowienie zostalo zlozone 3 (?) stycznia wiec z moich obliczen wynika ze w tym tygodniu powinny byc :) Czy beda to zobaczymy :D PS: Samhain planujesz jakis imporcik chlodnic :D ? Edytowane 15 Stycznia 2006 przez Jawor_ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 PS: Samhain planujesz jakis imporcik chlodnic :D ? jak freezer polegnie w tescie to dobrze by bylo :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 jak freezer polegnie w tescie to dobrze by bylo :P a dlaczemu ma polec? :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a dlaczemu ma polec? :) bo ma niefajną nazwe Alphacool NexXxoS Xtreme III vs. freezer3 - i które jest baerdziej fajne :lol: a tak na serio to mysle ze moze byc gorzej ze wzgledu na grubość... ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samhain Opublikowano 15 Stycznia 2006 Zgłoś Opublikowano 15 Stycznia 2006 a tak na serio to mysle ze moze byc gorzej ze wzgledu na grubość... ;) a ja sadze ze nic nie powiem ani nie bede ocenial ani prorokowal do kocna ;) pokaze co wyszlo to sie wszystko okaze :) nie biore nex.... po to aby przegraly, bedzie wszystko legalnie z widokiem na komisje gier i zakladow :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...