Skocz do zawartości
madmax57

Zbiorowe Zamówienie Części Wc Vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

jesli mi tylko ufacie to ja moge zrobic trzecie zamowienie

mam czas na to

Tu chodzi tez o mozliwosci i warunki, nie tylko czas...

Jesli chodzi o mnie, to jestem zainteresowany, ale tylko, jesli odbedzie sie zamowienie przed koncem stycznia...

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

rozmawialem wczoraj z madmax-em i powiedział że ma inwentaryzacje w robocie i dzisiaj mieli kończyć. Mówił że jak mu sie nie uda wyjść wcześniej z roboty to jego ojciec ma zrobic przelew.

No tak, tylko czy wpłacił w końcu czy nie, bo ile można czekać?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Trzy tysiaki. No za taką sumke to można sobie "małe" wakacje zrobić :)

Ile mozna czekać?? Przecież dopiero trzy dni. Przed nowym rokiem nie miał jeszcze jednej w płaty. W poniedziałek awarie mieli w banku. Wczoraj nie mógł się urwać z pracy bo remament (wiem co to znaczy bo moi rodzice mają hurtownie). A czy dzis mu sie udało nie wiem. Ale chyba tak bo jak byłem na gg o 16:20 to już go nie było. To zapewne udało mu się wyjść wcześniej.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

ahhhh te wczasy ;]

JOKE ;P

kasa wpłacona teraz tylko czekać na przesyłke jak bede wiedział coś nowego dam znać

PS - pierwsze zamówienie na www alphacool'a dalej niema zmienionego stanu ;] niema to jak niemiecka dokładnosc

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Madmax wedlug Twoich obliczen na kiedy mozna sie spodziewac paczki (orientacyjnie of kors :P ) ?

naprawde niepotrafie na to odpowiedziec liczyc to ja sobie moge ale jak przyjdzie to odrazu wysylam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Siemka Madmax a tak na oko (sugerując sie pirwszym zamiwieniem) ile tzreba było czekać od wpłaty pieniązków na paczke ??

no to powiem tak ze najprawdopodobnie paczka dopiero bedzie wyslana:

1. Kasa 3 dni idzie wyslana miedzy nowym rokiem wiec moglo sie cos przedluzyc

2. Fakture wystawia na nowy rok bo tak kasa do nich przyszla czyli po inwentaryzacji (1-2 dni przerwy w fakturach)

3. Kwestia wolnego w DE na poczatku roku (czesc firm z tego co sie dowiedzialem miala do 9 wolne)

Juz sie troche tym zainteresowalem bo juz dlugo to trwa wczesniej bylo 9 dni niepozostaje nic innego jak czekac

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

no to powiem tak ze najprawdopodobnie paczka dopiero bedzie wyslana:

1. Kasa 3 dni idzie wyslana miedzy nowym rokiem wiec moglo sie cos przedluzyc

2. Fakture wystawia na nowy rok bo tak kasa do nich przyszla czyli po inwentaryzacji (1-2 dni przerwy w fakturach)

3. Kwestia wolnego w DE na poczatku roku (czesc firm z tego co sie dowiedzialem miala do 9 wolne)

Juz sie troche tym zainteresowalem bo juz dlugo to trwa wczesniej bylo 9 dni niepozostaje nic innego jak czekac

9 dni od wplaty pieniadzy?

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak z nudow policzylem dni w ile zostalo zrealizowane poprzednie zamowienie - paczka doszla w 12 od zamowienia.

To zamowienie zostalo zlozone 3 (?) stycznia wiec z moich obliczen wynika ze w tym tygodniu powinny byc :)

Czy beda to zobaczymy :D

PS: Samhain planujesz jakis imporcik chlodnic :D ?

Edytowane przez Jawor_

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

a tak na serio to mysle ze moze byc gorzej ze wzgledu na grubość... ;)

a ja sadze ze nic nie powiem ani nie bede ocenial ani prorokowal do kocna ;)

pokaze co wyszlo to sie wszystko okaze :)

nie biore nex.... po to aby przegraly, bedzie wszystko legalnie z widokiem na komisje gier i zakladow :P

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi