demek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 quos gadal po angielsku bardziej niegrzecznie niz ja wiec cos od nich wydusil a wogole z domu tez dzwonilem wiec nie tylko przez skype Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kszonek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 quos gadal po angielsku bardziej niegrzecznie niz ja wiec cos od nich wydusil a wogole z domu tez dzwonilem wiec nie tylko przez skype dzwoniles z dmu w sprawie vol2? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 6 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 6 Lutego 2006 vol 2 chyba nie, ale vol3 tak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 skoro ktos uwaza ze sie wogole nie interesowalem tym zamowieniem to spoko bardzo takie cos motywuje i zacheca do robienia czegokolwiek zrezta wychodze z zalozenia ze rob cos dla ludzi a ludzie ciebie... dostalem info ze paczka podobno jest wyslana gls'em dzisiaj bede dzwonil zeby znalezc paczke po miejscu doreczenia i zobaczymy czy wogole gdzies jest jak nie to beda kolejne kroki... dodam ze nielubie jak do jednej sprawy miesza sie duzo osob wiec jak mial dzwonic ktos inny ja juz niedzwonilem zreszta jak sam dzwonilem wielki g.... sie dowiedzialem o wszystkim Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 spokojnie madmax57, dla mnie i zapewno dla czesci pozostalych dobrze zajmujesz sie caloscia, panowie to nie madmax57 jest winny, tylko niemcy, dodatkowo robi to dla nas nie biorac za to kasy wiec patrzcie co piszecie, jedynie apel do ciebie madmac57 jak mozesz pisz troszke czesciec jakies info co z zamowieniem, poniewaz ludzie lubia byc dobrze poinformowani, a jak jest cisza, do tego dochodzi zdenerwowanie z powodu dlugiego oczekiwania (wiem cos o tym - czekalem poltora miesiaca na monitor i prawie dwa na pamiec - pozdro Luks_pl) to pozniej ludzie pisza rozne rzeczy, nie do konca szczerze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 no ale ludzie czytac umieja a w watku jest caly czas, ze alphacool daje ciala i nie wiem czy mozna to tez nazwac dawaniem ciala bo poprostu czegos nie ma wiec moim zdaniem pisanie dwa razy na dzien, ze paczki jeszcze nie ma mija sie z celem ich minusem jest strasznie trudny kontakt bo na maile nie odpowiadaja i trzeba dzwonic a i tu jest sie ciezko czegos dowiedziec Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 dobrze ja wiem tylko napisalem tak, ze madmax57 pisal na biezaco bo jak widac, jak tylko siedzi cicho jakis czas zaraz odzywaja sie glosy ze nic nie robi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 skoro ktos uwaza ze sie wogole nie interesowalem tym zamowieniem to spoko bardzo takie cos motywuje i zacheca do robienia czegokolwiek zrezta wychodze z zalozenia ze rob cos dla ludzi a ludzie ciebie...Nieprzejmuj sie madmax - Ci co pisza ze nic nie robisz w zwiazku z zamowieniem, jak sa tacy madrzy niech sami je zorganizuja. Chcialem tez zaproponowac jakas zrzute dla madmaxa za te telefony - bo juz chyba doklada na to z wlasnej kieszeni. dostalem info ze paczka podobno jest wyslana gls'em dzisiaj bede dzwonil zeby znalezc paczke po miejscu doreczenia i zobaczymy czy wogole gdzies jest jak nie to beda kolejne kroki...Jak zadzwonisz daj znac - moze jest juz niedaleko :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jesli naprawdę ją nadali GLS niech podadzą numer paczki. Wtedy tutaj Tracking & Tracing: http://www.gls-germany.com/en/home/index.html Będziecie mogli zobaczyć co się z paczką dzieje ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
quos Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Jesli naprawdę ją nadali GLS niech podadzą numer paczki. Wtedy tutaj Tracking & Tracing: http://www.gls-germany.com/en/home/index.html Będziecie mogli zobaczyć co się z paczką dzieje ... Właśnie ich znowu pomęczyłem i mam numer. 33162443188 lepiej sprawdzać na polskiej stronie bo obok numeru magazynu jest kraj GLS Polska z tego co widać paczka poszła wczoraj, a nie w piątek i jeszcze jest w magazynie w niemczech. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Mam pytanko co oznaczaja tam te trzy pozycje ? Sa to kolejne etapy przekazywania paczki (bo niby filia jest caly czas ta sama) ? No ale nic - dobrze ze juz wyslane. Dzieki quos za informacje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 spokojnie madmax57, dla mnie i zapewno dla czesci pozostalych dobrze zajmujesz sie caloscia, panowie to nie madmax57 jest winny, tylko niemcy, dodatkowo robi to dla nas nie biorac za to kasy wiec patrzcie co piszecie,... W pełni popieram Garfield^!!! Jestem dokładnie tego samego zdania. Nie popędzam i czekam cierpliwie, choć prawdopodobnie moja część zamówienia jest największa. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 7 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 7 Lutego 2006 Fajnie, że się coś ruszyło :D Jeśli Cię madmax uraziłem to z całęgo serca przepraszam, poprostu tak mnie jakoś wczoraj zebrało :? Co do zrzuty to wg good idea, już proponowałem wczoraj :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam!!! No chłopaki ze stronki GLS wynika ze paczka jest juz w doręczniu :D:D Takze madmax57 nie wychódz dzisiaj z domu bądz na czatach cały czas:P jezeli dzisiaj dostaniesz paczke zdołasz ja jutro wysłac? Pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Witam!!! No chłopaki ze stronki GLS wynika ze paczka jest juz w doręczniu :D:D Takze madmax57 nie wychódz dzisiaj z domu bądz na czatach cały czas:P jezeli dzisiaj dostaniesz paczke zdołasz ja jutro wysłac? Pozdro B) jestem do minimum 17 w pracy ale jak narazie niedostalem info ze paczka do mnie przyjechala wiec narazie zachowac spokoj jak cos bede wiedzial dam znac Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 z tego co widze na stronie gls-paczka juz doreczona :DD kiedy planujesz wysylac madmax ?:>> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 (edytowane) OK panowie dobra i zła wiadomość zaczne od: dobrej: paczka jest i wszystko no dobra chyba wszystko jest podliczylem sztukowo sie zgadza niektore czescie wygladaja masakrycznie odpicowane a teraz zła: w paczce jest taki roz....... w tych czesciach popakowane zlaczki w blokach srobki itp luzem zestaw dla MLJ to juz wogole tragedia ale dam rade tylko ze niedam rady na jutro postaram sie to wszystko poukladac i wysle dopiero w piatek ;[ wiem ze to duzo czasu ale wybaczcie niechce jakiejs pomylki a troche tego jest i musze przeanalizowac co i jak co z czym zeby ktos bonusa niedostal a kto inny niedostal czegos Edytowane 8 Lutego 2006 przez madmax57 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 ...zestaw dla MLJ to juz wogole tragedia... To mnie pocieszyłeś :unsure: :unsure: Bez pośpiechu. I tak w piątek rano lecę w delegację w ciepłe kraje na cały tydzień :lol: , więc nacieszę się dopiero jak wrócę. Oby wszystko było :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Fajnie, że już wszystko doszło :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 nnnno. w końcu doszło. :wink: mam takie pytanie. czy jak madmax to w piątek wyśle [tym dhl'em], to paczka dojdzie do soboty [do gdańska]? czy raczej bedzie w poniedziałek dopiero...... pytam sie, bo mozliwe ze bede musial wyjechac, na weekend. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 poniedzialek, za doreczanie w sobote placi sie extra Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 Madmax57 a jeszcze pytanie czym bedziesz wysłał? jakims kurierem czy pocztą polską <_< Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 8 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 8 Lutego 2006 w pierwszym poście było: Podana cena zawiera nastepujace koszta: - cene wybranego produktu - kurier DHL z DE do PL - kurier DHL w PL do zamawiajacego - koszt przelewu € do DE ale paczka przyszła gls'em. :wink: własnie ciekawe czym teraz wysle.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 wysle chyba dhl'em, wkoncu na to czym wyslano paczke do PL nie mial wplywu, no ale macie cos do gls'u? :) ja jestem zadowolony i z dhl'a i gls'u kilka razy mialem wyslana paczke przez nich i docierały bardzo szybko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 OK przegladnelem cala paczke wszystko sie zgadza ale teraz prosze na MAILA max@max24.pl podeslac jeszcze raz takie dane: - nick z forum - kwota wplaty na konto bankowe - co zamawialiscie - adres wysylki Upewni mnie to ze wszytskie dane mam dobrze wole sie nie walnac w czyms za duzo plikow potworzylem z tymi danymi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Moj mail wyslany. Z jednej strony szkoda ze dopiero na poniedzialek bedzie, ale z drugiej to jak tyle czekalismy to 3 dni nas nie zbawia ;) Wazne ze paczka jest u madmaxa cala i zdrowa :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 No zazdroszcze wam chłopaki. Wiem jaka to jest radocha jak sie czeka na upragnioną paczke przez pare tygodni. Pozdro P.S.: Pochwalcie sie potem nowymi zakupami ... jakis foteczki czy coś! :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Ja czekam włąsnie tylko na częsci z alphacool do mojego pierwszego WC które złoze zapewne jeszcze w poniedziałek bądz we wtorek odrazu tez zakładam nowy temat z fotami:P pooglądacie sobie troche:P wiem jaka to przyjemnosc patrzec na czyjes wypociny hehe Pozdro B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 (edytowane) Aero zebys sie nie zdziwil, zlozyc wc to nie 5 minut, ja moje 2 ostatnie rewizje tez mialem skladac w 1 dzien, a wyszlo ze obie mnie kosztowaly po 3 dni pracy, zawsze wyjda jakies problemy, nowe pomysly itp, no ale powodzenia :) Edytowane 9 Lutego 2006 przez Garfield^ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Miazga82 Opublikowano 9 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 9 Lutego 2006 Aero zebys sie nie zdziwil, zlozyc wc to nie 5 minut, ja moje 2 ostatnie rewizje tez mialem skladac w 1 dzien, a wyszlo ze obie mnie kosztowaly po 3 dni pracy, zawsze wyjda jakies problemy, nowe pomysly itp, no ale powodzenia :)Eee tam ... nie strasz. Pierwszy kibel to może i sie dłuzej składa, ale juz nastepny to szybciutko sie robi. Ja rozkładam i składam cały sprzet wc z kompem w jeden wieczór. :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...