Skocz do zawartości
madmax57

Zbiorowe Zamówienie Części Wc Vol. 2

Rekomendowane odpowiedzi

Zawsze tak jest w Pierwszym zamowieniu tez trzeba bylo troszke poczekac :) wiec wszystko bedzie ok

dokladnie poczekajcie do jutra i sprawdzajcie wtedy wszystko juz jest OK wiec don't worry be happy

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Eno ale macie szybkich kurierow :P

Moja wedlug strony dopiero wydana kurierowi ...

Musze w oknie filowac ;) :P

jak sie spieszycie a wydana juz kurierowi to dzwonic na najblizsza siedzibe ich i poprosic numer do kuriera i z nim sie umowic na dana godzine

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

informuję, że moja pszesyłka właśnie dotarła....

biore sei za rozpakowywanie :wink:

pisac czy wszystko ok i dodam ze jak cos z paczka bedzie nie tak poobdzierana albo cus rozpakowac przy kurierze bo pozniej reklamacji niezalatwi sie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Witam!! własnie doszła moja paczuszka i brakuje w niej krućców tych które takze z moim zamówieniem zamawiałem czyli 9.5mm na 12 bo stanndartowe są :P ale mi nie pasują madmax57 były wogóle te krućce? moze ktos inny je dostał? bo te co teraz mam to jakies 6.5mm na 9

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No ja krućce kupiłem u siebie w miesice troche pojezdziłem ale jak sie okazało opłacało sie:P moje WC jest juz założone tylko słychac szum wody:d ahhh jutro go troche sprzątne w środku i wystawie fotki:P.

Madmax57 dzieki za współprace :)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

u mnei też ok, chłodnica cała. nie jest poobijana.

nie weim czy bede miał przyjemność sprawdzenia jak pracuje - w między czasie plany rozbudowy wc troche sei zmieniły, bądź mocno przesunęły.

ale to nic. z zakupu jestem jak najbardziej zadowolony.

dzieki dla madmaxa!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dalej czekam. Nie było mnie przez tydzień - myślałem że jak zawitam w domowe pielesze to sprzęt będzie czekał - a tu nic :sad: . Wszyscy już dostali - a u mnie cicho :sad: :sad: . Nawet śledzenie przesyłek w DHL nie działa :mur: . Absolutna trauma. Zobaczymy co będzie dalej. Pewnie dostanę w poniedziałek.

Edytowane przez MLJ

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

A ja dalej czekam. Nie było mnie przez tydzień - myślałem że jak zawitam w domowe pielesze to sprzęt będzie czekał - a tu nic :sad: . Wszyscy już dostali - a u mnie cicho :sad: :sad: . Nawet śledzenie przesyłek w DHL nie działa :mur: . Absolutna trauma. Zobaczymy co będzie dalej. Pewnie dostanę w poniedziałek.

jak ja ostanio sprawdzalem to twoja paczka byla wydana kurierowi do dostarczenia, wiec prawdpodobnie kurier u ciebie byl ale nikogo nie zastal

madmax co z tymi kroccami? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi