madmax57 Opublikowano 16 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 16 Lutego 2006 Zawsze tak jest w Pierwszym zamowieniu tez trzeba bylo troszke poczekac :) wiec wszystko bedzie ok dokladnie poczekajcie do jutra i sprawdzajcie wtedy wszystko juz jest OK wiec don't worry be happy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 dopiero co pojawiły sie statusy paczek... przypadkowo sprawdziłem, i ooo, jest :wink: nawet całą trase paczki mozna śledzić, heh. dojdzie do mnie, to dam znać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moze ktos podac linka, do strony gdzie mam wpisac kod i mozna sledzic, wiem latwo znalezc, ale mi nie dziala i nie wiem cyz zly numer, czy ja cos zle robie, z gory dzieki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndyN Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moze ktos podac linka, do strony gdzie mam wpisac kod i mozna sledzic, wiem latwo znalezc, ale mi nie dziala i nie wiem cyz zly numer, czy ja cos zle robie, z gory dzieki http://62.89.106.71/TnT/cgi-bin/TnT.exe/Start Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logimax Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moja chłodniczka juz lezy umnie w domku :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Garfield^ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 własnie miałem to napisac, ż enie trzeba już dawać linka, bo wiem gdzie jest paczka (u mnie na łóżku :) ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Eno ale macie szybkich kurierow :P Moja wedlug strony dopiero wydana kurierowi ... Musze w oknie filowac ;) :P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Eno ale macie szybkich kurierow :P Moja wedlug strony dopiero wydana kurierowi ... Musze w oknie filowac ;) :P jak sie spieszycie a wydana juz kurierowi to dzwonic na najblizsza siedzibe ich i poprosic numer do kuriera i z nim sie umowic na dana godzine Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 informuję, że moja pszesyłka właśnie dotarła.... biore sei za rozpakowywanie :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 informuję, że moja pszesyłka właśnie dotarła.... biore sei za rozpakowywanie :wink: pisac czy wszystko ok i dodam ze jak cos z paczka bedzie nie tak poobdzierana albo cus rozpakowac przy kurierze bo pozniej reklamacji niezalatwi sie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 (edytowane) w mojej paczce brakuje kroccow... Edytowane 17 Lutego 2006 przez AVEnger_Ak Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam!! własnie doszła moja paczuszka i brakuje w niej krućców tych które takze z moim zamówieniem zamawiałem czyli 9.5mm na 12 bo stanndartowe są :P ale mi nie pasują madmax57 były wogóle te krućce? moze ktos inny je dostał? bo te co teraz mam to jakies 6.5mm na 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Razeel Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 Witam! Przesyłka doszła, jest dokładnie to, co miało być - chłodniczka ze śrubkami, nic nie uszkodzone.. pełen wypas. Dzięki wielkie madmax57 za realizację tego zamówienia. Jesteś Wielki! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 a w zestawie były krućce ?? Contains: 1x NexXxoS Xtreme II radiator, 8x bolts M4 x 31mm. na stronie nic takeigo nei piszą...... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 a w zestawie były krućce ?? Contains: 1x NexXxoS Xtreme II radiator, 8x bolts M4 x 31mm. na stronie nic takeigo nei piszą...... moze niektorzy zamowili osobno ? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 moze niektorzy zamowili osobno ? ;) a, no może tak... :wink: dopiero wstałem, dlatego nei skojarzyłem..... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jawor_ Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No ja pojechalem za kurierem i sam ja mu odebralem :D Wszystko w niej ok :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 17 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 17 Lutego 2006 No ja krućce kupiłem u siebie w miesice troche pojezdziłem ale jak sie okazało opłacało sie:P moje WC jest juz założone tylko słychac szum wody:d ahhh jutro go troche sprzątne w środku i wystawie fotki:P. Madmax57 dzieki za współprace :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kosiarz Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 Ja też już mam swoją paczkę, dokładnie od wczoraj od godz. 14.00... A co do jej zawartości - wszystko zgodnie z moim zamówieniem :-P Dzięki madmax57 za wszystko... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oskarro Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 u mnei też ok, chłodnica cała. nie jest poobijana. nie weim czy bede miał przyjemność sprawdzenia jak pracuje - w między czasie plany rozbudowy wc troche sei zmieniły, bądź mocno przesunęły. ale to nic. z zakupu jestem jak najbardziej zadowolony. dzieki dla madmaxa! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 (edytowane) A ja dalej czekam. Nie było mnie przez tydzień - myślałem że jak zawitam w domowe pielesze to sprzęt będzie czekał - a tu nic :sad: . Wszyscy już dostali - a u mnie cicho :sad: :sad: . Nawet śledzenie przesyłek w DHL nie działa :mur: . Absolutna trauma. Zobaczymy co będzie dalej. Pewnie dostanę w poniedziałek. Edytowane 18 Lutego 2006 przez MLJ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 18 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 18 Lutego 2006 A ja dalej czekam. Nie było mnie przez tydzień - myślałem że jak zawitam w domowe pielesze to sprzęt będzie czekał - a tu nic :sad: . Wszyscy już dostali - a u mnie cicho :sad: :sad: . Nawet śledzenie przesyłek w DHL nie działa :mur: . Absolutna trauma. Zobaczymy co będzie dalej. Pewnie dostanę w poniedziałek. jak ja ostanio sprawdzalem to twoja paczka byla wydana kurierowi do dostarczenia, wiec prawdpodobnie kurier u ciebie byl ale nikogo nie zastal madmax co z tymi kroccami? ;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kepons Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 Ja dzisiaj wróciłem i patrze paczka jest :D Wszystko OK. THX madmax:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Areo Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 AVEnger_Ak jakie kurućce ci trzeba? te co były w standardzie? wew 6.5 i zez 8-9mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Logimax Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jezu ja aż dostałem 20 śrubek :P (jak w nocy liczyłem) :D wraz z chłodniczką BIX2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sector19 Opublikowano 19 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 19 Lutego 2006 jezu ja aż dostałem 20 śrubek :P (jak w nocy liczyłem) :D wraz z chłodniczką BIX2 Czyli mozesz miec od jakiegos przyszlego posiadacza BIX3 komplecik :P Ale to sie okaze ;) :rolleyes: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Ja dzisiaj wróciłem i patrze paczka jest :D Wszystko OK. THX madmax:) nie wiem o jakim standardzie mowa ;) ja sobie zamowilem 2 szt tego TEGO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 20 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 20 Lutego 2006 Właśnie rozpakowałem. Sprzęt jest obłędny B) . Wszystko tak jak być powinno. Dzięki madmax :) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 To teraz robcie kolejny temat. Bo potrzebuje kupic pompke :] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 To teraz robcie kolejny temat. Bo potrzebuje kupic pompke :] jak nie ja to atek bedzie robil wiec loozik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...