AndrzejKrK Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 moze bys cos na temat brakujachych rzeczy napisal? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
poca Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 Przecież madmax57 tych paczek nie pakował oO Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AndrzejKrK Opublikowano 22 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 22 Lutego 2006 poca napisał(a): Przecież madmax57 tych paczek nie pakował oOsame sie pakowaly? ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 w tej chwili czekam az wszyscy dostana paczki i sie odezwa czy nic wiecej niemaja bo wiem ze wszystkie czesci byly zlaczki i inne duperele wiec powinny byc w paczkach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MLJ Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 U mnie wygląda że wszystko zamawiane jest. Nie ma chyba wkrętów do chłodnicy - ale nie stanowi to problemu bo i tak ich nie potrzebuje. Reszta gra i nie mam żadnej nadprogramowej części. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
madmax57 Opublikowano 23 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 23 Lutego 2006 @AVEnger_Ak na[isz mi na PW jakich ci brakuje kruccy toalbo oddam ci kase za nie albo kupie i wysle do ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Witam U mnie prawie wszystko jest. Brakuje mi złączki do Eheima z AGB1 http://img.clubic.com/photo/00142590.jpg Po za tym ten rezerwur w rzeczywistosci troche inaczej wygląda niż na zdjęciu. Ale już mniejsza o to Dzieki Madmax Edytowane 24 Lutego 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 piterq1991 napisał(a): Witam U mnie prawie wszystko jest. Brakuje mi złączki do Eheima z AGB1 http://img.clubic.com/photo/00142590.jpg Po za tym ten rezerwur w rzeczywistosci troche inaczej wygląda niż na zdjęciu. Ale już mniejsza o to Dzieki Madmax A czym sie rożni? moze zapodasz jakies zdjecia jesli masz aparat... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 (edytowane) Zdjęcia nie zapodam(Narazie) Powiem tak nakrętka jest całkiem inna. Taka sama jak przy Innovateku AGB-O tyle że niebieska. Jest bardzo mały. Ten Innovateka jest dużo pojemniejszy z tego co widzie na fotce Misia. Na zdjęciu jest kwadratowy a tu jest okragły. Edytowane 24 Lutego 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Misiu15go Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 piterq1991 napisał(a): Zdjęcia nie zapodam(Narazie) Powiem tak nakrętka jest całkiem inna. Taka sama jak przy Innovateku AGB-O tyle że niebieska. Jest bardzo mały. Ten Innovateka jest dużo pojemniejszy z tego co widzie na fotce Misia. Na zdjęciu jest kwadratowy a tu jest okragły. Hmm ten korek innovateca nie jest za szczególny.... Rez miesci ok 250ml chlodziwa wiec mało Ten z fotki wyglada na bardzo perfekcyjnie wykonany, czy w rzeczywistosci tez tak jest.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 24 Lutego 2006 Zgłoś Opublikowano 24 Lutego 2006 W rzeczywistości jest dużo gożej. Do niego nie wiem czy wejdzie 200ml. Ten z fotki wydaje mi się że jest komputerowo zrobiony. Zbiorniczek z oferty alphacool'a został już wycofany. Jak tylko będę miał jakieś fotki to ci prześle. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) Witam Mam juz dwie fotki lecz nie są najlepszej jakości. Już wiem dlaczego są takie różnice. Jest to spowodowane tym że dostałem nie to co zamawialem. Ja chciałem AGB-0 a dostałem AG-K :( Madmax czy ty się pomyliłeś przy składaniu zamówienia czy oni źle dali? Edytowane 2 Marca 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
demek Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 piterq1991 napisał(a): Witam Mam juz dwie fotki lecz nie są najlepszej jakości. Już wiem dlaczego są takie różnice. Jest to spowodowane tym że dostałem nie to co zamawialem. Ja chciałem AGB-0 a dostałem AG-K :( Madmax czy ty się pomyliłeś przy składaniu zamówienia czy oni źle dali? w moim zamowieniu tez ktos zamawial cos takiego przyszlo dokladnie to co u ciebie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piterq1991 Opublikowano 2 Marca 2006 Zgłoś Opublikowano 2 Marca 2006 (edytowane) To w takim razie wysyłają coś innego. Ten jest całkiem inny niż ten co był na zdjęciu. Alphacool juz wycofał ze swojej oferty ten rez. Pewnie im się juz dawno skończyły i jak nie mieli, wysyłali to. Edytowane 2 Marca 2006 przez piterq1991 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...