P.C.A. Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) prosze o wyrozumiałość ja tu nowy :blink: a chodzi mi o kabel USB IrDa wiem ze to nie dokońca ten dział ale jak dla mnie to wina samego windowsa a nie strowników więdz dletego tu umieściłem :D tak jest w trybie normalnym: jeszcze coś w kartach sieciowych nic nie ma oprócz "USB ADSL WAN Adapter" zapomiałem drzewka rozwinąć ;) a tak w trybie awaryjnym: i reszta bez problemu I teraz kto wie dlaczego tak jest ?? pytam sie dlatego bo nie chce istalować windowsa na nowo :wink: PS. testowałem kabel na Windows Me i Windows 98 wszystko chodzi Bym był wdzięczyn za pomoc i okazanie troche wyrozumiałości :wink: Edytowane 13 Grudnia 2005 przez P.C.A. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pietia(lania) Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 prawdopodobnie wylaczyles ( moze wirus ) jakas usluge odpowiadajaca za instalacje sprzetu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) powodem rzekomo poprawnego działania urządzenia w trybie awaryjnym jest fakt ze system wtedy nie ładuje żadnych sterników poza tymi które są konieczne do startu a sterowniki od karty sieciowej czy adaptera USB-IrDA takimi nie są (w przeciwnym wypadku jaki sens miał by tryb awaryjny ?) urządzenia są wykazywane w menedżerze urządzeń bo kiedyś były zainstalowane i są zebrane do niech sterowniki ale są wyłączone mam nadzieje ze nie używasz tych samych steronikow co do win 98/Me ? tak czy inaczej pobierz nowe Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nova Opublikowano 16 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 16 Grudnia 2005 prawdopodobnie wylaczyles ( moze wirus ) jakas usluge odpowiadajaca za instalacje sprzetuU mojej znajomej była podobna sytuacja. Miała jakiegoś trojana i zaraz po uruchomieniu systemu zrzut pamięci i koniec zabawy. Po usunięciu szkodnika wszystkie urządzenia podłączone do portow USB zainstalowane wcześniej działają bez problemu. Natomiast kiedy podłączyliśmy PenDrive'a niestety komunikat o nieznanym urządzeniu. Ciekawe tylko gdzie szukać takiej usługi. Bo też nie uśmiecha mi się przeinstalowywać u niej Windowsa, szczególnie że jakiś miesiąc temu był już reinstall. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...