girlclockmaster Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 Co do karty to już wybrałam co chcę kupić ... ale teraz skupmy się na tym co jeszcze mam. Jak maksymalna temperatura nie szkodliwa dla karty GF6200 Winfast'a 350/500@397@849 będzie jeszcze bezpieczna. Tak , tak, nie dziwcie się, jestem dziewczyną i wy faceci lubicie wszystko mierzyć :D to powiedzcie mi czy 78*C stopni w porywach jest bezbieczna dla tej karty ? Bo z włączeniem coolera ma tylko 32 w porywach ale jest strszny hałas i przycina się jakby jej za zimno było bo w spoczynku (bez gierkowania) ma temp pokojową , 21 - 23 *C. Czy moge tak na samym radiatorku? Bo próg zwolnienia procesora karty mam 147 stopni ale nie wiem co on oznacza. POMOCY! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cmsydney Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 podepnij ten wiatrak pod 5v, powinien byc wzglednie cichy, bez wiatraka karta sie moze troche ugotowac, moze i bedzie dzialac ale szybko ci siadze, nie mowiac co moze sie dziac latem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Orgiusz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 GeForce 6200 Wsrod 2k postow powinna byc informacja nt maksymalnej temperatury. Drobna uwaga :arrow: jak chcesz krecic to licz sie z odprowadzaniem ciepla. Jak chcesz ciszy nie krec ( albo inwestuj w wydajne i ciche chlodzenie) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...