Black Raider Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Cze jak juz wiecie mam maly problem. Mialem utworzone 2 konta administratora i jedno goscia. Wprowadzilem haslo do swojego konta administratora i bez mojej zgody to konto uleglo zmianie na konto goscia. Po ponownym restarcie kompa windows otworzyl sie jak gdyby dopiero zostal zainstalowany, caly byl czysty od programow na tym koncie. Zniknely mi moje dokumenty, wiadomosci z outlooka i nawet z GG no i wszystko co mialem na pulpicie. Sa jeszcze szanse na odzyskanie tych plikow? bo ja ich nigdzie nie moge znalezc. Dzieki z gory i Narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RS Opublikowano 21 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 21 Grudnia 2002 cze a zobacz co masz w katalogu: C:Documents and SettingsAll UsersDokumenty oraz C:Documents and SettingsAdministratorMoje dokumenty Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black Raider Opublikowano 25 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 25 Grudnia 2002 cze wszytkie katalogi sa puste, nie ma moich plikow nawet jak dam w wyszukiwarce jakis plik do szukania ktory mialem na pulpicie to mi nie znajduje chyba musze dac sobie juz spokuj z tymi plikami narka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...