Nikon87 Opublikowano 13 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 13 Grudnia 2005 (edytowane) (...) Ja sam jestem wielki fanem StarCrafta i gdyby tylko pozwoliły by mi na to fundusze od razu brałbym to http://allegro.pl/show_item.php?item=76425989 Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Domik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RadeX Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 ahh te opisy przy wycofanych ofertach "brak kasy", jasne! ;] zwykłe podbijanie ceny a Ty Nikon87 precz z tą reklamą Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carl0s Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 odpustowe szkielko marnej jakosci...i tak sie to ma do moddingu jak wol do karety...IMHO i kto smial moja ukochana Kerrigan tak zbeszczescic? na pal go, na osolony!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mikimisz Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 jak rozpozanć szybke dobrej jakości??(zastanawiam się nad zakupem jakiejkś) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dzik86 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 jak to ma bys piekne to .... :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SZUK Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 MI NI PASI jakaś taka baba z dredami :lol2: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
romek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 a co to za reklama i nabijanie postów. Temat zamknięty grryyy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...