pedzel2345 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam Mój sprzęt to: AsRock 775VM800 Celeron D 326 2,53Ghz BOX mam problem niemoge zamontowąć coolera, jak go docisne na 3 zatrzaski to płyta już się bardzo wygina a co z czwartym :mur: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piohal Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam Mój sprzęt to: AsRock 775VM800 Celeron D 326 2,53Ghz BOX mam problem niemoge zamontowąć coolera, jak go docisne na 3 zatrzaski to płyta już się bardzo wygina a co z czwartym :mur: Odepnij, ustaw go tak aby końce zatrzasków wpasowane były w otwory i zatrzaśnij go przekątnej. Wtedy będzie unierochomiony. Płytą za bardzo się nie martw - wszystko z wyczuciem no chyba że masz wielką łapę :) no to faktycznie... Ja jestem totalnym antytalentem manualnym ale montaż coolerka na LGA udał się za 1 podejściem :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...