mychalek Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Taki temat ma referat, ktory musze stworzyc na sieci komputerowe. Nie chce, zebyscie go za mnie napisali, tylko podpowiedzieli ile tych systemow jest. Naliczylem trzy: 2000, NT i 2003 Server. Mysliscie, ze o to chodzi? A moze o wewnetrzne "systemy" sieciowe we wszystkich Windowsach? Oczywiscie zapytam profesora, ale bede mial z nim kontakt dopiero za pare dni. Na razie sprobuje tutaj. Ktos sie orientuje, domysla i pomoze? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bellum Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) ja bym dorzucił jeszcze SQL Server 2005 mi się wydaje ze chodzi tu o protokoły i technologię sieciowe w systemach microsoft, ale referat o tym był by olbrzymi wiec pewnie się mylę Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Zawadaki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
inesian Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 w sumie XP tez mozna uznac za sieciowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SGJ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 W sumie wszystko od Win 3.x mozna uznac za systemy sieciowe... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...