_su Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Dane płyty Czytałem manuala na temat tej płyty i wynika zniego, ze jest tam wejście na slot 1, który obsługuje PII/PIII i celeron oraz wejscie na socket PGA370 for PPGA celeron. Ale osoba od której kupiłem płyte napisał na aukcji, ze płyta obsługuje procki pod FCPGA - więc jak w końcu? rzeczywiście ta płyta moze obsługiwać takie procki? Mam P III 866/256/133/1,75V i jak podpinam ten procek to widze tylko na wstepie dane o karcie graficznej potem logo plyty gl. - czasem uda wlaczyc mi sie biosa - jednak zawsze po paru sekundach zawiesza sie komp. Jak podpinam celka 400 to wszystko wydaje sie byc ok wiec plyta jest raczej sprawna - ale pytanie, skad takie problemy z P III? Sprzedawca zaznaczył na aukcji, ze testowal ja na P III 900 i wszystko bylo ok... Edytowane 14 Grudnia 2005 przez _su Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rosolini Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 plyta obsluguje p3 tylko na slot1, tak wiec aby odpalic tego proca bedziesz musial zakupic jeszcze przejsciowke slot1 --> fcpga Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...