Zxc Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Polećcie jakaś karte muzyczną do robienia muzyki na tracerach na kompie (chodzi o HH czyli bassy dobre sie przydadza) styl oldschoolowy więc czystość dzwięku ważna polećcie coś. Mam SB AVe 64 jest dobra w <span style="color:red;">[ciach!]</span> jak dla mnie ale na ISA a chciałem robić beaty na D600@933 (7x133 1.65V) i Epoxie 8K3A v1.1 Epox ma dziwęk 6channel's zintegrowany karta sam nie wiem jaka jest ale chyba OK jednak przydała by się jakaś lepsza bo jak robie echo lub wstawiam dynamicznie tony bardzo szybko to wychodzą trzaski (nie wiem czy to wina karty czy soft zle redukuje sciezke). Polećcie coś pozdro (ważne żeby było na PCI!) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 a ja sie dolacze do tematu. interesuja mnie dobre karty stereo do muzyki. ultra czysty dzwiek. i nie za drogo (-300zl). Slyszalem cos o jakis yamahach i innych cudach, ale nie moge znalezc recenzji nigdzie, nie mowiac o samych kartach. dzieki i sorki, ze sie podpinam, ale chyba chodzi o to samo mniej wiecej nam obu. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
punek Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Sound Blaster Audigy Platinium 8) Co prawda 775PLN no alemożna już coś z tym robić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 Sound Blaster Audigy Platinium 8) Co prawda 775PLN no alemożna już coś z tym robić. a cos innego? audik jest ok, ale do robienia muzyki przydaloby sie cos wyzszej jakosci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KaT Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 http://digigram.com/products/index.htm Jak masz 2000 euro to cos fajnego sobie wybierzesz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
irnlng Opublikowano 19 Grudnia 2002 Zgłoś Opublikowano 19 Grudnia 2002 http://digigram.com/products/index.htm Jak masz 2000 euro to cos fajnego sobie wybierzesz :) WOW!!! mi chodzi o jakas malutka karte dwu kanalowa o dobrej jakosci. nie sb do ggier. chcialbym cos uzywanego, ale kompletnie nie wiem, czego szukac... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...