muminek70 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Witam,mam problem mianowicie postanowiłem troche podkęcić mój procesor AMD Athlon XP 2600+ na płycie MSI KT4V.Natchnienie dostałem jak kupiłem nowy Ekspert i tam jest ciekawie opisane uaktualnienie i ustawienie bios.Wszystko ok zassałem nowy bios ze strony producenta o oznaczeniach A6712VMS.1C0 i wgrałem go,wszystko ok mam nowy bios ale jakie było moje ździwienie gdy w ekspercie jest opisane jak ustawić pamięć RAM a u mnie nie ma tych opcji to znaczy że brakuje kilku zakładek,może trzeba bios zmodyfikowany czyli nie oficjalny czy jakoś tak. I druga żecz,czy wogule da się podciągnąć ten procek na tej płycie?jeśli tak to czy ktoś mógł by napisać jak ma poustawiane i wogule od podstaw?zgóry dziękuje Pozdrawiam Sorry że nie opisałem dokladnie,co teraz czynię Więc mam coś takiego: AMD AtlonXP 2600+ MSI KT4V (MS-6712) NVIDIA GeForce4 MX 440 ELIXIR 512MB DDR-400MHz-CL3 CPU COOLER "PIRE" BALL BEARING DC12V PROcomp ATX KY-350W Edytowane 15 Grudnia 2005 przez muminek70 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolobos Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Nie kazdy bios ma wszystkie opcje, pewnie w pismie opisywali inna plyte lub inny model Twojej plyty. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...