Anonymous Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Przełączyć zasilanie z +5V(40A) na +5VSB(2A) ? Chodzi o te zworki odpowiedzialne za zasilanie PS/2 i USB. Można przełączyć z linii 5+ na +5VSB. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mechl!n Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 +5VSB- standby- napięcie "odpowiedzialne" za włączanie kompa i świecenie diodek na mobo jeśli komp jest wyłączony :-). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IamWeasel Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Z 40 amperów chcesz przełączyć na 2? :D Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anonymous Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ha, czyli z tego co zrozumiałem, dzięki tej "modyfikacji" ciągłe miałbym napięcie na portach PS/2 (Czyli święcego optyka/klawiaturę, pomimo wyłączonego kompa, czyli możliwość włączania pc z myszki/klawiatury(Wake-On-USB))... i sprawne porty USB czyli np.odtwarzacz ładować można, mimo wyłączonego peceta.... Tylko ja już mam osobną ładowarkę :lol2: Dzięki za wyjaśnienie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...