yeyoo Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 witam, mam taka sprawe zwiazana z wyciszeniem kompa. mianowicie chodzi mi o to w jaki sposob mozna zmniejszyc przenoszone drgania pomiedzy wentylem a buda i buda a biurkiem. wiekszosc dran wywoluje u mnie dysk i wentyl na tyle i to mnie denerwuje. chcialem podlozyc jakies maty pod nozki kompa zeby drgania nie przechodzily ale nie wiem czy to cos da i jakich mat uzyc. druga sprawa to taka ze chcialem sobie zmienic diode w myszy z czerwonej na niebieska. czy ktos juz tak probowal ?... B) :wink: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carson Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 gdzie ci dysk wywoluje odczuwalne drgania, chyba tylko podczas gdy glowica dysku parkuje. z dioda nie ma zadnego problemu. zamieniasz poprostu jedna na druga Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
melonowy Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 I zrob sobie gumowe nozki do budy. Dysk zawies na jakis gumkach wewnatrz 5,25 i bedzie dobrze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ilubek Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 Witam Zrób to sam - podkładki absorbujące Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yeyoo Opublikowano 15 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 15 Grudnia 2005 no dysk daje drgania zaraz po wlaczeniu jaki sie zaczyna krecic B) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...