perkens Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak sobie pomyślałem że w tym temacie możemy wymieniać się informacjami o ciekawych konkursach oczywiście z nagrodami, możemy podawać dowolne konkursy: ogłaszane w TV, radiu, gazetach czy też internecie. Możemy również tu zadawać pytania co do konkursów. Więc zacznijmy :-P W Magazynie Orange Ekstraklasa ogłosili konkurs który polega na wysłaniu wierszyka, opinni na ich email. Do wygrania są koszulki Wisły Kraków i Legii z podpisami. Czas: do 18.12.2005. Nie jestem w 100% ale ten e-mail to: orange@onet.pl jak ktoś zna prawdziwy to niech poda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
s0n1c Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Byl juz taki temat, uzyj szukajki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Komunista Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No to ja znam fajny konkurs- WYJEC STULECIA (kto ogląda 4fun tv to wie o co się rozchodzi). Trzeba zaśpiewać piosenkę z 'Parszywej 13' i nagrać w MP3. Konkurs trwa do 25 grudnia. "Na prace w formacie mp3, czekamy pod adresem mailowym: parszywa@4fun.tv. Nagrodą główną będą telefony SIEMENS CX75, wraz z wieloma ciekawymi akcesoriami. Trójka finalistów zaprezentuje swoje zdolności w programie "Parszywa 13", emitowanym na naszej antenie w sobotę o godz. 21:05 (powtórki: niedziela i piątek godz. 12:00 oraz poniedziałek godz. 16:05). Śpiewać każdy może, trochę lepiej lub trochę gorzej... Pokaż co potrafisz! I zgarnij to telefoniczne cacko! Czyńmy dobro! Śpiewajmy ile nam przepona dała :-)" http://www.4fun.tv/konkurs/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...