sexisatan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 posiadam dosc niezly sprzet o konfiguracji PG:: msi neo2 platinium k8n, cpu: amd64 athlon3200 soc939, 2x512mb kingmax dotego grafika fx5600. Wymienilem sie grafika z kumplem i teraz mam na jakis czas gf440mx i przy takiej konfiguracji mi sie wiesza diablo2! Niemalze zaraz po wlaczeniu totalna zwiecha!Moze wie ktos co trzeba zrobic! Dodam ze przeinstalowalem caly system, gre i mam najnowsze stery do grafiki! Inne gry takie jak call of duty2 nfs smigaja bez problemowo! Jedynie z d2 jest problem a nie ukrywam ze najbardziej mi zalezy na d2 Za pomoc z gory dzikuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A sprawdzałeś czy Diablo2 wiesza się teraz u kolegi jak mu dałeś to swoją niezłą kartę graficzną :lol: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ryba Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 wykonaj ponownie test grafiki w d2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexisatan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tak sprawdzalem koledze chodzi bezblednie diablo 2! A test grafiki wykonywalem kilkakrotnie zmieniajac ustawienia! Na directdraw wiesza sie niemalze odrazu a na direct3d po uplywie kilku minut! Kombinuje juz jak moge i ciagle to samo! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
oldskul Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Karta skopana... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sexisatan Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Karta nie jest skopana bo kumplowi ta karta na konfiguracji sempron 2500, msi k7n2 delta, 512 ramu, smiga spokojnie bez problemow i diablo 2 tez bez zadnej zwiechy! Dopiero po przelozeniu do mojego kompa sie zaczelo d2 wieszac! Moze ta karta jest zastara zeby chodzila z nowym prockiem 64bit! Sam juz nie wiem a nie chce kumplowi zabierac tej karty bo gra w nfs :P ! Ewentualnie jak by juz nic nie pomagalo i nie znalezl by sie ktos z rozwiazaniem :( to jaka karte doradzic kumplowi w granicach 200-250(allegro bo w sklepie chyba ciezko bedzie) zeta zeby pasowala i dosc wydajnie dziala na podanej wyzej konfiguracji chodzi mi o tego sempronika :)! Edytowane 14 Grudnia 2005 przez sexisatan Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Black_war Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 gigabyte radeon 9550 do tego wentyl i radiatorki podkreca koles karte i ma 2 razy wydajniesza niz twoj fx5600 ;> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grosikboss Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja tylko dorzucę, że tu masz bardzo taniego 9550 kupowałem go koledze i jest naprawdę dobry za tą cenę. http://www.gral.pl/preview/Gigabyte/Radeon...DRTV&DVI_27.php Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...