ZeroSuper Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) Witam. Szukam tunera do oglądania TV na komputerze z zainstalowanym Windows Media Center. Aktualnie mam Sapphire Theatrix 550PRO, niestety nie działa w media center, chociaz na swoim zintegrowanym programie śmiga bez zarzutu. W media center wywala błąd dekodera i :::::: Szukam jakiegoś tunera, który będzie współpracował z media center. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez ZeroSuper Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sender28 Opublikowano 20 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 20 Grudnia 2005 (edytowane) Wywala błąd bo Power Cinema instaluje rowniez kodeki kompatybilne z Windows Media Center. i wtedy system je wykrywa i nie robi problemu z odtwarzaniem. Gdy wywalisz Power Cinema automatycznie wywalasz kodek i masz przyczyne błędu dekodera. W tej chwili wiem ze kodeki kompatybilne z media center są firmy: Cyberlink, Intervideo, nVIDIA, Sonic. A ja mam kodek nVIDIA DVD Decoder i nVIDIA PureVideo. PO zainstalowaniu ktoregos z nich nie powinno byc problemu... :D PS. Theatrix 550 Pro jest kompatybilny z MC tak samo jak np. Winfast PRV2000. Edytowane 20 Grudnia 2005 przez sender28 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...