Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Podpisuje się wszystkimi rencami pod tym co napisał Tristan i Yoshi i jeszcze paru!!!!!! To prawda Lisek to lamer, wielu może się nie zgadzać, ale kto jest tak „inteligentny” i spalił dwa XP? Dwa paltierki?? Były posty, że go na to stać, ale to nie o to chodzi ktoś kto ma taki serwis powinien umieć takie rzeczy, że tak powiem obsługiwać!!! Niestety prowadzenie takiego serwisu jak Tweak.pl jest na prawdę BARDZO RYZYKOWNE. Nieraz kilka razy dziennie, albo nawet kilkanaście razy dziennie zmieniał chłodzenie na moim CPU. W takiej sytuacji szansa że coś uszkodze jest dużo większa niż u kolesia co kupi komputer w supermarkecie z plombą i nic nie dotyka, nieprawdaż? Co do "Lisek to lamer" pozostawie bez komentarza... Nikt o zdrowych zmysłach nie i odrobinie wychowania nie pisał by tak o drugiej osobie. Jeżeli jesteś już tego całkowicie przekonany że jestem idiotą i cymbałem to staraj się wyrazić to nieco delikatniej? Niestety ale chyba nie masz wyczucia. A do tego jeszcze się chwalić, spaliłem XP1600+ ale zajebiście a większość mu przyklaskuje, qrwa koleś jest super ow mean :P . Ja jeszcze nigdy nie słyszałem, żeby takie rzeczy na innych serwisach się działy. Chyba nie kojarzysz jak to wtedy było.... Tu pytanie do firm wypożyczających sprzęt do testów komu wy go dajecie takiemu <span style="color:red;">[ciach!]</span>LONEMU LAMUSOWI. LISEK <span style="color:red;">[ciach!]</span>J NA BAMBUS!! No, prosze państwa, co za kultura... Widocznie jest jeszcze jakieś 10000 osób, które uważają że moja praca jest coś warta. PS: A gdzie się podział wasz pan?? Zamknął się w pokoju i płacze??? Piotruś.L robi wszystko pod publiczke, żeby każdy mu mówił jaki jest świetny może cię rodzice biją? Z tąd takie odruchy :P. Tak, wszedłem pod stolik, zakryłem się kocem i płacze... Czemu on nie odpowiada na problemy ze sprzętem??? Bo się na niczym nie zna!!! Nawet teraz nie wie co napisać!. Nie... jak sobie może przypominasz prowadzę jeden z serwisów dla overclockerów i uwierz że nie mogę robić 10 rzeczy na raz. Albo jedno, albo drugie.... Pamiętacie wyniki w ccr? Lichu specjalnie co by go wszyscy wielbili znalazł (choć wątpię żeby sam) dziurę w progsie i podał do datebasu jeszcze się tym chwaląc na forum istny popis lamerstwa!! To że znalazłem dziure jest popisem lamerstwa? Po prostu zauważyłem ze nieraz program zachowuje się nieprawidłowo i postanowiłem wrzucić to na forum. Miał to być dowód na to, że nie wszystkie wyniki musza być prawdziwe. Jeżeli inaczej to odebrałeś, przykro mi. Tak więc kończąc mój wywód Lisek to BIG LAMA choć nie on lamą nawet do pięt nie dorasta!! :) HAHA trzymaj się rudy :P Ehh, nieraz mi brakuje słów na takich ludzi jak ty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ty się chłopcze zastanów co piszesz myślisz, że Yoshiemu aż tak bardzo zależy żeby być na tym forum? Nie myśl, że twój serwis jest nie zastąpiony!! Szkoda, że się tak głupio złorzyło, że tacy fajni ludzie(nie mowie o tobie lisek) siedza tylko na tym forum :(. A czy ja tak myśle? Po prostu informuje jak jest. No widocznie tak sie głupio złożyło, co za pech... Dzięki za uznanie. Zauważ że jeszcze nikogo nie obraziłem w przeciwieństwie do ciebie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kap00ch Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 hmmm....sam za duzo na forum nie siedze, za lame sie nie uwazam (no ale tak kazdy mysli....:) lecz forum od dawien obserwuje....i no coz kariery forumowicza duzej nie mialem postow malo naisalem bo czasu rowniez malo mam ale cale forum czytam regularnie i podpisuje sie pod krytyka nieprzychylna liskowi gdyz zdanie moje takie wlasnie jest (YODA rullzzz :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 To był tzw. Piątkowy OT :) Nudziłem się, coś zrobiłem a że poprawił mi się nastrój rzuciłem na strone? CHyba nie ma w tym nic złego....No oczywiście że nie ma! Jedynie zaznaczyłem iż pasowałoby troszkę więcej newsów, a jakiś mały OT przy okazji nie zaszkodzi. Stać czy nie stać? Co za różnica. To że kupuje 170 tki nie jest w sensie, ze "Patrzcie hamy, kur*a jestem bogaty", tylko że będzie poprawa chłodzenia, będe starał się wycisnąć coś więcej. Jak już wspominałem nad WC czaje się od ponad roku, kiedy w końcu uzbierałem troche kasy postanowiłem zrobić to, na czym mi zależało. Spoxik, prawde mówiąc gdy przeczytałem Twój post o Peltierach zwisało mi że je spaliłeś i to że kupujesz nowe - twoja kasa, więc robisz co chcesz. A to że Yoshi_80 zachęcał do wypowiedzenia swojego zdania więc napisałem jako owe zachowanie może być odebrane przez innych, cytuje: "...może uchodzić za przejaw snobizmu" - podkreslam tutaj słowo "może" Ja do Ciebie nic nie mam a uwagi z mojej strony mam nadzieję że w czymś tam pomogą, a to że niektórzy bez dosadnych inwektyw wysłowić się nie mogą, no cóż - tylko współczuć. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 LA a co powiesz na temat bana? Bo ja wyrazam na ten temat moja dezaprobate... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 LA a co powiesz na temat bana? Bo ja wyrazam na ten temat moja dezaprobate... Ok, bana z niego zdejme. Przyznam szczerze że wczoraj miałem tragiczny dzien i popadło na Kacpra... :) Dzisiaj już jest ze mną znacznie lepiej :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 To był tzw. Piątkowy OT :) Nudziłem się, coś zrobiłem a że poprawił mi się nastrój rzuciłem na strone? CHyba nie ma w tym nic złego.... No oczywiście że nie ma! Jedynie zaznaczyłem iż pasowałoby troszkę więcej newsów, a jakiś mały OT przy okazji nie zaszkodzi. Stać czy nie stać? Co za różnica. To że kupuje 170 tki nie jest w sensie, ze "Patrzcie hamy, kur*a jestem bogaty", tylko że będzie poprawa chłodzenia, będe starał się wycisnąć coś więcej. Jak już wspominałem nad WC czaje się od ponad roku, kiedy w końcu uzbierałem troche kasy postanowiłem zrobić to, na czym mi zależało. Spoxik, prawde mówiąc gdy przeczytałem Twój post o Peltierach zwisało mi że je spaliłeś i to że kupujesz nowe - twoja kasa, więc robisz co chcesz. A to że Yoshi_80 zachęcał do wypowiedzenia swojego zdania więc napisałem jako owe zachowanie może być odebrane przez innych, cytuje: "...może uchodzić za przejaw snobizmu" - podkreslam tutaj słowo "może" Ja do Ciebie nic nie mam a uwagi z mojej strony mam nadzieję że w czymś tam pomogą, a to że niektórzy bez dosadnych inwektyw wysłowić się nie mogą, no cóż - tylko współczuć. LA wylizesz mu cala dupe z kałem!!!! Jeszcze sie podlizuj tak tak :P. A to lisku ze nikogo nie obraziles to dlatego ze dobrze wiesz ze nie masz racji!! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 LA wylizesz mu cala dupe z kałem!!!! Jeszcze sie podlizuj tak tak :P. A to lisku ze nikogo nie obraziles to dlatego ze dobrze wiesz ze nie masz racji!! Akurat wiem, że mam racje, tak się dziwnie składa. Na szczęście ostało się kilka osób, które potrafią kulturalnie przedyskutować całą sprawę i nie rzucać bluzgami i dziwnymi sformułowaniami "jesteś głupi" "dupę z kałem" i czuć się tym usatysfakcjonowanym. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 LA a co powiesz na temat bana? Bo ja wyrazam na ten temat moja dezaprobate... Co do tematu bana nie ma wyjątków i tym samym również i ja całkowicie nie popieram takiego działania ze strony Liska, zwłaszcza iż Kacper go nie obraził w sposób wulgarny bądz coś w tym stylu... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja tem nic di Liska nie mam jak i do jego stroni tweak.pl bo nawet lubie i jego www i jego forum , ale akcje ze spalonymi prockami i pelterem , faktycznie wyglada to troche na snobizm , moze poprostu ma dobrego sponsora..... CO do zegarka juz ddawno muwilem zeby na tweaku zalozyc kacik elektoniczny ( cos takiejo jak modyfikacje ) , to lisek nic nie powiedzial..... Co sadzicie o kaciku , elektro-elektronicznym na tweaku ???? good idea ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 good idea ! No tak, ale co by w takim razie w nim było? I kto by się nim opiekował... bo ja już chyba nic więcej nie pociągne bo czasu mi braknie... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 LA wylizesz mu cala dupe z kałem!!!! Jeszcze sie podlizuj tak tak :P. A to lisku ze nikogo nie obraziles to dlatego ze dobrze wiesz ze nie masz racji!! Olewam Twoje posty ciepłym moczem! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 good idea ! No tak, ale co by w takim razie w nim było? I kto by się nim opiekował... bo ja już chyba nic więcej nie pociągne bo czasu mi braknie... Ja moge z checia , ale nie sam , jak znajdziesz jeszcze jednego ochotnika to ide na to 8) Co by tam bylo ? Wsyzstko , modyfikacje , sterowanie wentylami , odpowiedzi na pytania typu jak podlaczyc Laser LED-a i takie inne zwiazanie i nie zwiazane z kompami 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja moge z checia , ale nie sam , jak znajdziesz jeszcze jednego ochotnika to ide na to 8) Co by tam bylo ? Wsyzstko , modyfikacje , sterowanie wentylami , odpowiedzi na pytania typu jak podlaczyc Laser LED-a i takie inne zwiazanie i nie zwiazane z kompami 8) W sumie to musze jeszcze raz nabór do tego działu zorganizować. Bo poprzednio się powaliło wszystko przez przenosiny na nowy serwer. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 LA wylizesz mu cala dupe z kałem!!!! Jeszcze sie podlizuj tak tak :P. A to lisku ze nikogo nie obraziles to dlatego ze dobrze wiesz ze nie masz racji!! Olewam Twoje posty ciepłym moczem! Miło mi ja twoje także :P. Frajerze :twisted: nigdy takiego łosia nie widziałem. Zakochałeś się w lisku? Tak ci powiem ze zwiazek 2 meszczyzn w polsce jest zabroniony :P. Bedziecie musieli uciec na wyspy :P Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
best-boy Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ja moge z checia , ale nie sam , jak znajdziesz jeszcze jednego ochotnika to ide na to 8) Co by tam bylo ? Wsyzstko , modyfikacje , sterowanie wentylami , odpowiedzi na pytania typu jak podlaczyc Laser LED-a i takie inne zwiazanie i nie zwiazane z kompami 8) W sumie to musze jeszcze raz nabór do tego działu zorganizować. Bo poprzednio się powaliło wszystko przez przenosiny na nowy serwer. No to szybko pisz jakiegos posta i zobaczymy...... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Miło mi ja twoje także :P. Frajerze :twisted: nigdy takiego łosia nie widziałem. Zakochałeś się w lisku? Tak ci powiem ze zwiazek 2 meszczyzn w polsce jest zabroniony :P. Bedziecie musieli uciec na wyspy :P Kurcze, ty to się na prawde już bana domagasz :( Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Jestem drugim ochotnikiem ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Kurcze, ty to się na prawde już bana domagasz :( Olej go. Kundle zawsze najgłośniej szczekają, a jak przyjdzie co do czego to pierwsze uciekają :mrgreen: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Mogę administrować ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Tak a"propos sobie porównajcie http://www.vr-zone.com/cgi-bin/vb/showthre...hp?postid=36655 z naszym forum ! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Co do modyfikacji, to założyłem już nowy wątek... Aha, żeby nie było :) Nie jest "Kto pierwszy ten lepszy", tylko "Kto lepszy ten lepszy" :) Wiec nie spieszcie sie i przemyslcie sprawe :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Undofen Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Czy ja cos opuscilem ? Co sie takiego stalo ze sie wszyscy na niego bluzgacie ? Nie mowie ze kogos bronie ale z tego co pamietam to pelno osob jak cos zjara to tu o tym pisze, a oprocz Nynego dawniej nikt nikogo nie wyzywal od lamerow. To ze Tristan i inni z jego ekipy i innych ekip bluzgaja jest zrozumiale bo to konkurencja, a reszta ? Jesli tamten ban poszedl tylko za to co widoczne bylo na forum to IMO byl niesluszny. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 PITer wyluzuj... gejow w to nie mieszaj :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 :lol: Widzę, że nieźle się tu porobiło - tylko zrobić teraz spodkanie overclockerów - to dopiero byłaby jatka :lol: :twisted: :twisted: No w każym razie zrobiłem już zadanie z polskiego na maturę ustną, więc jestem już w leprzym humorze. :lol: No więc zmieniłem trochę zdanie na obecnie "omawiany" temat. Wprawdzie to trochę denerwujące usłyszeć, że ktoś niszczy dwa peltiery, ale się niewiele przejmuje, bo i tak kupuje dwa nowe i to droższe - ale z drugiej strony jak ktoś prowadzi serwis o o/c to musi mieć co testować, a peltiery są nieodzowne. I co by tu powiedzieć - jak stanę po stronie Liska, to częśc powie, że liże mu dupę i jestem lamer, ale znowu jak stanę przeci niemu to pokażę, że jestem zazdrosny o te peltki i krytykuje coś, co jest jego prywatną sprawą (czy wy nie widzicie, że to właśnie robicie) - to jego peltiery i może zrobić z nimi co zechce. Każdy z was może sobie spalić swojego kompa i potem kupić nowego - dlaczego nie - przecież to jego sprawa. Może tu nie chodzi o sam fakt zniszczenia Peltków, tylko sposób przedstawienia tej sprawy - może odnieśliście wrażenie, że Liskowi nie zależy na tych Peltierach, bo i tak sobie kupi nowe - jeśli tak, to wprawdzie to jego sprawa, ale można się zdenerwować (ja też na początku takie odniosłem wrażenie). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Na imperator: O przepraszam jesli obrazilem jakiegos geja :). Chyle czolo przed nimi i blagam o wybaczenie! :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Na imperator: O przepraszam jesli obrazilem jakiegos geja :). Chyle czolo przed nimi i blagam o wybaczenie! :P. Czy ty sie na pewno dobrze czujesz? Teraz przejdź do początku tego wątku i przeczytaj wszystkie swoje wiadomości... Polecam, świetna lektura... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Wiem, że świetna bo mam fantazje :P. A te paltiery to nie byly jego!!!!! Tak samo jak xp za ktore oddawal kase ale on i tak prawdy nie powie!!! A tej prawdy to ja troche znam :). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Wiem, że świetna bo mam fantazje :P. A te paltiery to nie byly jego!!!!! Tak samo jak xp za ktore oddawal kase ale on i tak prawdy nie powie!!! A tej prawdy to ja troche znam :). Ty w ogóle wiecz o czym mówisz? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Wiem, że świetna bo mam fantazje :P. A te paltiery to nie byly jego!!!!! Tak samo jak xp za ktore oddawal kase ale on i tak prawdy nie powie!!! A tej prawdy to ja troche znam :). Czyżbym wyczuwał nutke zazdrości? :mrgreen: To może przedstaw nam tą swoją teorię spiskową! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...