Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Wiem, że świetna bo mam fantazje :P. A te paltiery to nie byly jego!!!!! Tak samo jak xp za ktore oddawal kase ale on i tak prawdy nie powie!!! A tej prawdy to ja troche znam :). Ty w ogóle wiecz o czym mówisz? Wiem. Nawet nie wiesz jakie rzecy ja wiem o tobie :!: :!: :!: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
benek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Na imperator: O przepraszam jesli obrazilem jakiegos geja :). Chyle czolo przed nimi i blagam o wybaczenie! :P. ja to bym sie za bardzo nie schylal przy gejach - bo to moze sie zle skonczyc (takie schylanie i wypinanie 4 liter) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Może i mam mało postów ale sie wypowiem. Do Pitera Tristana i Yoshiego. Te peltiery były Liska więc może sobie z nimi robić co chce, a nawet jak były jakiejś firmy która mu je pożyczyła to jego pociągnie do odpowiedzialnośći a nie was. Możecie mnie nawyzywać od lamerów, ale ja do liska oprócz tego bana nie mam nic bo go za mało znam. To jest jego serwis i może sobie napisać że ma was (nas) wszystkich w [gluteus maximus] jak mu sie spodoba, to jest także jego forum nikt was tu nie trzyma więc jak wam sie nie podobają posty o paleniu peltierów i XP'kach itd. to możecie je zmienić. Teraz jak sądze zacznie się potok wyzwisk. Ale jeśli nie macie wystarczająco kultury żeby podyskutować bez wyzwisk to może wam należy sie ban... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 CHWDL! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Morris_Moore Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 CHWDL! o tym właśnie mówie... :? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
L.Asten Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 CHWDL! Twoja erudycja mnie zniewala, no ale w sumie czegóż więcej oczekiwać od 15 latka(nie urażając innych) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 (ocenzurowano) Nie mam zamiaru Cie wieciej widziec. Wprawdzie lisek Cie nie zabanowal - nie wiem czemu ja nie mam zamiaru marnowac przestrzeni w bazie danych na Twoje zalosne wypociny. Niniejszym zegnam. Od decyzji nie przysluguje odwolanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 CHWDL! Nie, no ty mnie po prostu rozbrajasz... nastepnym razem postaraj sie pomyslec zanim cos zrobisz. To daje zaskakujace efekty... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Może i mam mało postów ale sie wypowiem. Do Pitera Tristana i Yoshiego. Te peltiery były Liska więc może sobie z nimi robić co chce, a nawet jak były jakiejś firmy która mu je pożyczyła to jego pociągnie do odpowiedzialnośći a nie was. Możecie mnie nawyzywać od lamerów, ale ja do liska oprócz tego bana nie mam nic bo go za mało znam. To jest jego serwis i może sobie napisać że ma was (nas) wszystkich w [gluteus maximus] jak mu sie spodoba, to jest także jego forum nikt was tu nie trzyma więc jak wam sie nie podobają posty o paleniu peltierów i XP'kach itd. to możecie je zmienić. Teraz jak sądze zacznie się potok wyzwisk. Ale jeśli nie macie wystarczająco kultury żeby podyskutować bez wyzwisk to może wam należy sie ban...Patrz masz farta jeszcze cie nie wyzwałem :P. Ja bez przyczyny bym się nie wypowiadał. Ale przez jego wybryki jeden z kolegow poczeka sobie na paltiera! Do tego można by było zobaczyc testy tego bloku z paltierami a tu Lichu rozwala je. Ja na miejscu 4max to zastanowił się nad współpracą z nim. Tylko niech nie zapomina, że to forum jest czytelniko! Bo sam przeciez tego forum nie tworzy :P. Wiec jak by zaczol tu na nas wypisywac to by malo osob zostalo! Wiec nie pisz glupot. Zreszta kazdy moze swoje zdanie wypowiedziec to nie jest u nas zabronione w przeciwienstwie dio ślubów gejów prawda asten?? I ja uwarzam, że człowiek, który niszczy wszystko co jest w jego lapach i jeszcze sie tym chwali to troche nie teges co? PS: To z tym budzikiem to żal tyłek sciska juz lepsiejsza byla bielizna :P. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 (ocenzurowano) Nie mam zamiaru Cie wieciej widziec. Wprawdzie lisek Cie nie zabanowal - nie wiem czemu ja nie mam zamiaru marnowac przestrzeni w bazie danych na Twoje zalosne wypociny. Niniejszym zegnam. Od decyzji nie przysluguje odwolanie A ty marco nie cwaniakuj. Nawet skryptu nie umiesz pozadnie skonfigurowac, az prosicie o to innych :P. Zalosne! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Może i mam mało postów ale sie wypowiem. Do Pitera Tristana i Yoshiego. Te peltiery były Liska więc może sobie z nimi robić co chce, a nawet jak były jakiejś firmy która mu je pożyczyła to jego pociągnie do odpowiedzialnośći a nie was. Te Peltiery były firmy, więc byłbym chyba niespełna władz umysłowych gdybym umyślnie niszczył czyjeś rzeczy. Stało się to przypadkowo, przez moja nieuwagę co już mówiłem. Możecie mnie nawyzywać od lamerów, ale ja do liska oprócz tego bana nie mam nic bo go za mało znam. Niestety z tego pierwszego z pewnością skorzystają, bo nic mądrzejszego owi panowie nie mają do powiedzenia. Z tym banem wczoraj przegiąłem, ale jest już zdjęty i poszedł do Kacpra mail z przeprosinami. Sprawa odkręcona. To jest jego serwis i może sobie napisać że ma was (nas) wszystkich w [gluteus maximus] jak mu sie spodoba, to jest także jego forum nikt was tu nie trzyma więc jak wam sie nie podobają posty o paleniu peltierów i XP'kach itd. to możecie je zmienić. Gdybym miał czytelników w [gluteus maximus] to raczej nie robiłbym tego serwisu :) Ale kilka osób z tego forum z chęcią bym usunął. Zobaczymy co się stanie przez następne kilka(naście) dni i podejmiemy jakieś dalsze kroki. Teraz jak sądze zacznie się potok wyzwisk. Ale jeśli nie macie wystarczająco kultury żeby podyskutować bez wyzwisk to może wam należy sie ban... Niestety z niektórymi da się dyskutować tylko na poziomie wymieniania poszczególnych wyrazów, w stylu "<span style="color:red;">[ciach!]</span>". Niektórych natura po prostu nie obdarzyła rozumem, cóż... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Patrz masz farta jeszcze cie nie wyzwałem :P. Ja bez przyczyny bym się nie wypowiadał. Ale przez jego wybryki jeden z kolegow poczeka sobie na paltiera! Do tego można by było zobaczyc testy tego bloku z paltierami a tu Lichu rozwala je. Ja na miejscu 4max to zastanowił się nad współpracą z nim. Gdybyś umiał czytać, to byś przeczytał że te rzeczy zostały uszkodzone PRZYPADKOWO a nie SPECJALNIE. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Imperator Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Wyluzujcie... juz drugi raz apeluje, mysle ze forum jest po to zeby sobie pewne rzeczy wyjasnic a nie: -dawac bany (lisek) -bluzgac bez konca (PIT_er) ja tez pewnych osob tu nie lubie 8O , ale nie bluzgam na nich bez konca bo to nie ma sensu, juz raz nawrzucalem :D i styknie.. 8) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Nawet skryptu nie umiesz pozadnie skonfigurowac, Ah, bon? Moze jeszcze mi cos ciekawego powiesz? az prosicie o to innych :P. No prosze wiesz o czyms o czym ja nie wiem. Zaiste jestes wielki. Pokoj maestro Zalosne!Twoje zachowanie - owszem. Zachowujesz sie jak niedowartosciowany gowniarz ktoremu rodzice dali zabawke (komputer) i teraz wyladowuje przez internet agresje liczac na anonimowosc. Rozumiem ze jestes niekochany/bija cie etc. ale w tym przypadku polecany jest kontakt z psychologiem a nie wyladowanie agresji na przypadkowych ludziach Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Oj Oj Oj Ale się dzieje wielka chaja ! Wszyscy lecą ! Marco masz u mnie minusa taaakiego duuużego za tristana jeden z fajniejszych ludzi na forum :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Oj Oj Oj Ale się dzieje wielka chaja ! Wszyscy lecą ! Marco masz u mnie minusa taaakiego duuużego za tristana jeden z fajniejszych ludzi na forum :evil: Przykro mi nie mam zamiaru tego zmieniac. Poprostu sa pewne granice. Nie mam zamiaru czytac i zezwalac na bluzgi. Mozna sie klucic, miec inne zdanie, pisac bzdury ale nie obrazac innych. Pewien poziom ma byc zachowany w przeciwnym przypadku calosc zacznie slicznie przypominac poziom usenetowych pl.* Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wofek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Oj Oj Oj Ale się dzieje wielka chaja ! Wszyscy lecą ! Marco masz u mnie minusa taaakiego duuużego za tristana jeden z fajniejszych ludzi na forum :evil: Przykro mi nie mam zamiaru tego zmieniac. Poprostu sa pewne granice. Nie mam zamiaru czytac i zezwalac na bluzgi. Mozna sie klucic, miec inne zdanie, pisac bzdury ale nie obrazac innych. Pewien poziom ma byc zachowany w przeciwnym przypadku calosc zacznie slicznie przypominac poziom usenetowych pl.* Ale bez przesady ! JA na przykład nie zaczaiłem o co chodzi ! Napisz jakieś słowo, zawsze może coś brzydkiego oznaczać np. TWEAK, zawsze można sobie to źle skojarzyć ! :evil: Jakby ktoś otwarcie napisał to rozumiem ! Kilka osób powtórzyło ! I ich nie wyrzucisz ! Gdzie sprawiedliwość ! :evil: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Ale bez przesady ! JA na przykład nie zaczaiłem o co chodzi ! Napisz jakieś słowo, zawsze może coś brzydkiego oznaczać np. TWEAK, zawsze można sobie to źle skojarzyć ! :evil: Jakby ktoś otwarcie napisał to rozumiem ! Kilka osób powtórzyło ! I ich nie wyrzucisz ! Gdzie sprawiedliwość ! :evil:Bylo otwarcie. Nie mam zamiaru cytowac wszystkich ale kilka fragmentow: a) wiadomo co wam w wiadomo ktora czesc ciala B) o lizaniu tylnej czesci c) takiemu lamerowi bym nawet reki nie podal (ciekawe - nigdy nie widzial liska a ma taka opinie - zaiste jasnowidz) to tylko 3 male wycinki z jego tworzosci ktore powstaly po przejrzeniu 20 postow. Z cala odpowiedzialnoscia stwierdzam ze osoba ta nie potrafi sie zachowac, nie zycze sobie takiego poziomu dyskusji i nie zycze sobie tej osoby na tym serwerze Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szymoon Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Kacik postow chamskich wita w swych szeregach. Podsumujmy: Rzuca sie kilku niezadowolonych userow na liska, ktorego akurat nie ma, wszyscy wylewaja swoje zale z powodu "zlamerowania" (zastapcie to jakims innym okresleniem bo z krzesla spadam za kazdym razem kiedy czytam laaamer). Jak lisek przychodzi, zapewne poderwal akurat jakas laske i ma dobry humor wiec odpowiada wesolo na wszystkie chamskie posty. Wkurza to najbardziej pitera ktory stal sie przodujacym osobnikiem wsrod okalajacej go burzu... wsrod okalajacych go "lizodupow". Wszyscy anty-liskowcy zaczeli uzywac wobec tych ktorzy sa obojetni, lub przeciwko nim(jestescie z nami lub przeciwko nam!!!) wyzej wymienionego okreslenia dodatkowo ubarwionego roznymi przymiotnikami i rzeczownikami. Piter po pewnym czasie nie wytrzymuje i wychodzi z niego maly pyskaty grubasek - przesadziles piter. Podsumowujac: Lisek przesadza z banowaniem, czy dawaniem zmodyfikowanego budzika. Reszta przesadza z wyzywaniem innych. Byl to 1463 odcine Mody na suk... Mody na wyzywanie sie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Kacik postow chamskich wita w swych szeregach. Podsumujmy: Rzuca sie kilku niezadowolonych userow na liska, ktorego akurat nie ma, wszyscy wylewaja swoje zale z powodu "zlamerowania" (zastapcie to jakims innym okresleniem bo z krzesla spadam za kazdym razem kiedy czytam laaamer). Jak lisek przychodzi, zapewne poderwal akurat jakas laske i ma dobry humor wiec odpowiada wesolo na wszystkie chamskie posty. Wkurza to najbardziej pitera ktory stal sie przodujacym osobnikiem wsrod okalajacej go burzu... wsrod okalajacych go "lizodupow". Wszyscy anty-liskowcy zaczeli uzywac wobec tych ktorzy sa obojetni, lub przeciwko nim(jestescie z nami lub przeciwko nam!!!) wyzej wymienionego okreslenia dodatkowo ubarwionego roznymi przymiotnikami i rzeczownikami. Piter po pewnym czasie nie wytrzymuje i wychodzi z niego maly pyskaty grubasek - przesadziles piter. Nono... kurcze, dobrze powiedziane :) Dawno sie tak nie uśmiałem :) Podsumowujac: Lisek przesadza z banowaniem, czy dawaniem zmodyfikowanego budzika. Reszta przesadza z wyzywaniem innych. Z banem owszem, nieco przesadziłem... Ale z budzikiem? Nieee... był piątek wieczór, nudziło się :) To tzw. Piątkowy OT :) Gdyby Tweak był ciągle sztywny i trzymający się ściśle jednego tematu bez żadnych "przerywników" to byłoby nudno :) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Do tego zniszczenie dwóch peltów 120W ... jak coś Ci nie wychodzi to sie za to nie bierz tego dnia (heh mądry polak p szkodzie :P ) , jednak cała sytuacja śmiem powidzieć wynikła z twojego lamerstwa ,do tego hucznie afiszujesz swoje dokonanie na forum. Może to też dodasz do newsów :?: . To nie twierdź tak, bo to nie jest kulturalnie. Nie wiem czy to, że coś przypadkowo upuściłem na podłoge, albo zapomniałem że coś jest podłączone świadczy o lamerstwie? O nie, niestety ale chyba nie wiesz co to znaczy lamer. Nie martw się , wiem co znaczy łowo lamer. "Nie wiem czy to, że coś przypadkowo upuściłem na podłoge, albo zapomniałem że coś jest podłączone świadczy o lamerstwie?" Odpowiem Ci. To świadczy o bezmyślności ,co w dużej mierze pokrywa sie z lamerstwem. A że zamieściłem na forum? Czy to jakaś zbrodnia, czy jak? Myśle że to pomoże ludziom, aby uważali... ale skoro ty inaczej twierdzisz. Każdy ma prawo do własnego zdania i nikogo nie mam zamiaru zmuszać do innego podejscia do danej sprawy. Nie mam nic przeciwko temu co zamieszczasz na forum , ale powyższe zachowanie bardziej świadczy o Tobie. Ja zamieszczając coś takiego na forum mocno bym się zastanawiał nad tym jak ocenią inni moje "osiagnięcie" a później wziął bym pod uwage walor edukacjny. Wielu z tego forum duzo by dało ,żeby mieć chociaż jednego takiego peltiera a Ty od tak rozwalasz sobie dwa. Moim zdaniem nie ma czym się chwalić , bo ja na twoim miejscu siedziałbym cicho a nie afiszował się swoją głupotą. Moze twoi rodzice mają nadmiar pieniędzy i są w stanie finansować twoje wybryki ale mógłbyś mieć wzgląd na innych i widzieć coś więcej poza czubkiem swojego nosa. Nie mowie tu tylko o sobie bo mam w [gluteus maximus] to ile masz kasy ale również w imieniu wielu innych osób. Niestety mam nieodparte wrażenie ,że jesteś po prostu rozwydrzonym <span style="color:red;">[ciach!]</span>iarzem ,który nie wiedzi nic poza sobą i swoim komputerem oraz tweak.pl. Ja też wiele bym dał. Z WaterCoolerem czekałem ponad rok zanim zebrałem fundusze. Nie myśl sobie że to tak sobie pomyślałem, cyk mam pompke za 2 banki, tutaj zaraz peltierki to czy tamto... Niestety ja nie zarabiam i moge liczyc tylko na firmy / starych. Ani jedni ani drudzy nie chca wywalac tyle kasy i im sie nie dziwie :). Ja nie licze twojej kasy ale odnosze inne wrażenie. Hmm dlaczego wogóle ci pierwsi mieliby wywalać kase za twoją ... już nie powiem co. Wnioskuje z twojej wypowiedzi ,że częściowo (a może i całkowicie) straty Twojego nieudacznego podejścia do hardwaru pokrywają firmy. Ja nie rozwalam sobie "tak dwa". Jak już wspominałem przypadkowo je uszkodziłem i na pewno nie robiłem tego, aby pokazac na forum "ile to mam kasy" i co moge sobie robic. Oczywiście przypadki chodzą parami a nawet czwórkami ! :lol: Prócz tego jesteś bardzo wulgarny i nie umiesz się kulturalnie zachować. No teraz moge sobie zmienić forum. Miło się gawędziło :D Acha i nie próbuj nawet tego kasować ,bo i tak się pojawi :twisted: :twisted: :twisted: Nie wiem na jakiej podstawie wyciągnołeś taki wniosek. W swoich dwóch dotychczasowych postach w tym temacie ,jedynym wulgaryzmem jakiego urzyłem było słowo [gluteus maximus]. LOL nie wiedziałem ,ze Cię tak tym uraże. A to ,że nazwałem cię lamerem nie wynikło samo z siebie. Niestety ja nie piszę pustych słow bez pokrycia. Ponadto wiele osób się ze mną zgodziło i dziękuje im za słowa poparcia. To ,ze napisałem ,ze moge zmienić forum chyba nie ma nic wspólnego z brakiem kultury. Acha i nie próbuj nawet tego kasować ,bo i tak się pojawi :twisted: :twisted: :twisted:To miało pochamować Twoje dyktatorskie zapędy i zmusić Cię do przemyślenia sytuacji nim przywalisz mi bana. Ponadto to było swego rodzaju zabezpieczenie ,jeżeli jakimś niefortunnym trafem okazało by sie ,ze przeczytał być to jako pierwszy. No właśnie, co? NIestety tak się głupio składa że ja zarządzam tym forum i mogę zadecydować czy będziesz tutaj pisał czy nie... Naprawde głupio ,bo to najgłupszy Twój tekst jaki czytałem :D Niestety z powodu mojego coby tutaj nie mówić młodego wieku wiele ludzi patrzy na mnie z przymrózeniem oka, a wrecz nieraz olewa... Ja nie jestem kimś do popychania i na pewno sie na to nie zanosi. Wiele osób cię olewa bo Ty ich olewasz. Miałem okazje wczoraj rozmawiać z jedna osobą ,ktorą olałeś. To już koniec. Chciałbym wyjaśnić coś jeszcze ,żeby nikt sobie nie pomyślał ,że rozpętałem burze i sie nie odzywam. Niestety mam dzisaj ograniczony dostep do netu (łącze nie przez tepse) i przeczytanie wszystkiego oraz napisanie tego posta sporo mnie kosztowało ,dlatego z góry przepraszam za ewentualne błedy w pisowni itp. bo się streszczałem :wink: Cieszę sie ,że mój punkt widzenia znalazł pozytywny oddźwięk , czego sie wogóle nie spodziewałem. Niestety (dla Ciebie) Lisku są też mądrzejsi od ciebie (nie mówie o sobie ale nie twierdze też ,ze jestem od Ciebie głópszy) i nie próbuj się kreować na takiego co zawsze ma racje , bo tak nie postępuje inteligentny człowiek. Dorośnij ,skończ szkołę ,zrób maturę ,pójdź na studia ,zaczerpnij trochę wiedzy i obycia to porozmawiamy. Wiem ,że nie było to miłe ale ja też miałem lat kilkanaście i dobrze wiem ,że ludzie w twoim wieku uważają innych za idiotów. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 To już koniec. Chciałbym wyjaśnić coś jeszcze ,żeby nikt sobie nie pomyślał ,że rozpętałem burze i sie nie odzywam. Niestety mam dzisaj ograniczony dostep do netu (łącze nie przez tepse) i przeczytanie wszystkiego oraz napisanie tego posta sporo mnie kosztowało ,dlatego z góry przepraszam za ewentualne błedy w pisowni itp. bo się streszczałem :wink: Cieszę sie ,że mój punkt widzenia znalazł pozytywny oddźwięk , czego sie wogóle nie spodziewałem. No tak, poparło to kilku idiotów z tego forum rzucając na zmiane róznymi bluzgami i mając z tego wielką radoche... Niestety (dla Ciebie) Lisku są też mądrzejsi od ciebie (nie mówie o sobie ale nie twierdze też ,ze jestem od Ciebie głópszy) i nie próbuj się kreować na takiego co zawsze ma racje , bo tak nie postępuje inteligentny człowiek. Dorośnij ,skończ szkołę ,zrób maturę ,pójdź na studia ,zaczerpnij trochę wiedzy i obycia to porozmawiamy. Wiem ,że nie było to miłe ale ja też miałem lat kilkanaście i dobrze wiem ,że ludzie w twoim wieku uważają innych za idiotów. Człowieku, co ty o mnie możesz wiedzieć? NIC o mnie nie wiesz, nawet mnie nie znasz więc nie możesz mnie ocenić. Twoje zarzuty wobec mnie są po prostu śmieszne... niestety tak się składa że twoj pierwszy post w tym wątku nie był krytyką (którą bym z pewnością przyjął) tylko atakiem na moją osobę, a tego ja nie będę tolerował. Jeżeli chcesz mi coś powiedzieć to przekaż to, jednak bez zbędnych emocji. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Varrol Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Kacik postow chamskich wita w swych szeregach. Podsumujmy: Rzuca sie kilku niezadowolonych userow na liska, ktorego akurat nie ma, wszyscy wylewaja swoje zale z powodu "zlamerowania" (zastapcie to jakims innym okresleniem bo z krzesla spadam za kazdym razem kiedy czytam laaamer). Jak lisek przychodzi, zapewne poderwal akurat jakas laske i ma dobry humor wiec odpowiada wesolo na wszystkie chamskie posty. Wkurza to najbardziej pitera ktory stal sie przodujacym osobnikiem wsrod okalajacej go burzu... wsrod okalajacych go "lizodupow". Wszyscy anty-liskowcy zaczeli uzywac wobec tych ktorzy sa obojetni, lub przeciwko nim(jestescie z nami lub przeciwko nam!!!) wyzej wymienionego okreslenia dodatkowo ubarwionego roznymi przymiotnikami i rzeczownikami. Piter po pewnym czasie nie wytrzymuje i wychodzi z niego maly pyskaty grubasek - przesadziles piter. Podsumowujac: Lisek przesadza z banowaniem, czy dawaniem zmodyfikowanego budzika. Reszta przesadza z wyzywaniem innych. Byl to 1463 odcine Mody na suk... Mody na wyzywanie sie. Aaaaa hahha to było dobre :lol: Ale masz rację, z tym wyzywaniem to niektórzy przesadzili (ale tak to jest z AMDkowcami - te kompleksy itp. - intelowcy sa spokojniejsi :lol: ). Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Korzystając z okazji , bo podłączyłem sie ,zeby pobrać dane do UD agenta , chciałby coś dodać go kolegi Marco. Przeczytałem Twoje wypowiedzi i wiem ,ze musisz stać po stronie Liska , ale odnosze wrażenie ,że jest ci głupio. Czepiasz sie szczegółow , twoje cytaty są wyrwanymi wycinakmi nawet po 2 słowa. Taki nie postępuje nikt ceniący zdanie innych , jakie ono by nie było. Takim postępowaniem tracisz w moich oczach i oczach innych . Do tego ban dla Tristana , najmniej rozsądne w takiej sytuacji rozwiązanie. To ,że Lisek przeprosił Kacpra z Ex_PC , w sumie niewiele zmieniło ,bo na pewno on się tutaj już nie będzie chciał pojawić. Chwała Liskjowi za to ,ale niech nie twierdzi ,że sprawa została odkręcona bo ona juz sie nigdy nie odkręci. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ld Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Aaaaa hahha to było dobre :lol: Ale masz rację, z tym wyzywaniem to niektórzy przesadzili (ale tak to jest z AMDkowcami - te kompleksy itp. - intelowcy sa spokojniejsi :lol: ). Varrol nie mieszaj do tego teraz AMD i INTELA bo wywolasz nastepna wojne, mi to jest obojetne ale nie pisz ze uzytkownicy AMD sa 'gorsi' bo chyba ze chcesz kogos znowu sprowokowac. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 :lol: :lol: :lol: Nie no nie wytrzymałem i musiałem wydać kolejne 30 gr żeby się podłączyć ,ale było warto. Njpierw zacytuję sam siebie: Niestety (dla Ciebie) Lisku są też mądrzejsi od ciebie (nie mówie o sobie ale nie twierdze też ,ze jestem od Ciebie głópszy) i nie próbuj się kreować na takiego co zawsze ma racje , bo tak nie postępuje inteligentny człowiek. Dorośnij ,skończ szkołę ,zrób maturę ,pójdź na studia ,zaczerpnij trochę wiedzy i obycia to porozmawiamy. Wiem ,że nie było to miłe ale ja też miałem lat kilkanaście i dobrze wiem ,że ludzie w twoim wieku uważają innych za idiotów. No tak, poparło to kilku idiotów z tego forum rzucając na zmiane róznymi bluzgami i mając z tego wielką radoche...Teraz to już całkiem sie zbłazniłeś. Miałem racje i nie zmieni zdania. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Teraz to już całkiem sie zbłazniłeś. Miałem racje i nie zmieni zdania. Wiesz, takie złączanie wyrwanych cytatów nie ma sensu... nie chciałem tego mówić, ale po prostu mnie zaczynasz w<span style="color:red;">[ciach!]</span>iać. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
reed Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Qrde , czy to wyszystko musi sie odbywac na forum publicznym ??? Nie mozecie sobie na priv pobluzgac ??? Jezeli ktos ma cos do kogos innego, to priv qfa ! To jest forum Hardware i Podkrecanie, czy podqrwianie ??? toz to same OT ! Nie jestem po zadnej z walczacych tu stron, tylko glupio sie czyta takie texty, chyba nie po to istnieje TWEAK nie ? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lisek Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 Qrde , czy to wyszystko musi sie odbywac na forum publicznym ??? Nie mozecie sobie na priv pobluzgac ??? Jezeli ktos ma cos do kogos innego, to priv qfa ! To jest forum Hardware i Podkrecanie, czy podqrwianie ??? toz to same OT ! Nie jestem po zadnej z walczacych tu stron, tylko glupio sie czyta takie texty, chyba nie po to istnieje TWEAK nie ? No niestety, ale widocznie niektórych bardziej interesuje "podqrwianie" niż podkręcanie czy hardware... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marco Opublikowano 18 Maja 2002 Zgłoś Opublikowano 18 Maja 2002 chciałby coś dodać go kolegi Marco. Przeczytałem Twoje wypowiedzi i wiem ,ze musisz stać po stronie Liska , Nie nie tyle co musze co uwazam ze caly konflikt jest pozbawiony merytorycznych podstaw ale odnosze wrażenie ,że jest ci głupio. Czepiasz sie szczegółow , twoje cytaty są wyrwanymi wycinakmi nawet po 2 słowa. Nie ma sensu cytowac - kazdy moze kliknac czytaj posty uzytjownika i przeczytac cale zdanie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...