DirtZ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Witam ;) Jestem szczesliwym posiadaczem amd64 3200+ na plytce dfi lanparty ultra d ;) i pamieci geil 2x 512 pc3200. I pojawia sie moje pytanie :> czy da rade zmienic mnoznik z 10 np na 11? Czy podkrecac tylko poprzez podnoszenie HTT? I ile moga wytrzymac moje pamieci? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Wszystkie athlona XP, 64 i opterony mają już zablokowane mnożniki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Mnożnik tylko w dół, pamięci możesz ustawić asynchronicznie, a ile pójdą tego nie wie nikt. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HucK Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A właśnie durony też mają odblokowany mnożnik w którąkolwiek stronę? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Dobra, to teraz mi powiedzcie jak to zrobic z tymi pamiatkami :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Grzechu_1990 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 A właśnie durony też mają odblokowany mnożnik w którąkolwiek stronę?Nie-chyba, i nie rób OT Dobra, to teraz mi powiedzcie jak to zrobic z tymi pamiatkami :>Ustawiasz to jest chyba fsb ratio naprzykład 2:1 czy jakoś tak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Santi Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 (edytowane) A właśnie durony też mają odblokowany mnożnik w którąkolwiek stronę?Maja odblokowany mnoznik jezeli sa wyprodukowane do 39 tygodnia 2003r. APDEJT Dobra, to teraz mi powiedzcie jak to zrobic z tymi pamiatkami :>Idz do poradnika o A64 i tam masz wszystko opisane. Edytowane 14 Grudnia 2005 przez Rafael Santi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DirtZ Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 No szukalem czegos podobnego ;) ale sie nie doszukalem, dlatego zajrzalem tutaj :> Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...