Sparrov Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Gaśnie mi na sekundę monitor przy uruchamianiu systemu, dokładnie przed tą planszą zapraszamy...:) Dzisiaj formatowałem dysk, i na nowo instalowalem system. Podczas instalacji roznych programow komputer byl wielokrotnie restartowany i nie bylo takiego czegos...po ktoryms z kolei restartow zaczelo sie tak dziac...spotkał się kiedys z czyms takim? :-| Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzegorz111111 Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Ja mam tak zawsze jak zainstaluje nowe stery od grafy puzniej juz cos takiego nie wystepuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sparrov Opublikowano 14 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 14 Grudnia 2005 Tez tak mam, wtedy tak dziwnie wolno działa odswierzanie itd...ale to jest takie dziwne gasniecie...na sekunde podczas ladowania systemu...:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...