dream_killer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Kurczem jak sempron s939 nie pujdzie na lanparty to mi sie całkiem plany zmieniają chciałem go kręcic na niej... podobno na k8n sli kręcenie to żenada... :/ a moja płyta musi miec sli i s939 i ładnie podkręcac sprzęt co potrafi tylko dfi lanparty... chyba??? ale wszędzie piszą ze idą podnią te semprony wiec może sie mylisz??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 nie myle sie, bo mam taki duet. poki co nie chce chodzic i nic tego nie zmienia, ani zabawa z ramami, grafikami i zasilaczami. na asusie semp poszedl na 310 na boxie z a64 3000+. kup sobie asusa a8n-sli/deluxe/premium lub czekaj az dfi naprawi problem. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Kurcze czytałem ten dział o dfi i tylko wpasc do tych z dfi i im kopów nasadzic i powiedzec żeby coś z tym zrobili... hmm a mogło byc tak pięknie.. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 widzeże to tylko nie ja sie napaliłem na tą płyte i na semprona trzeba bedzie atlona kupić:/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zobacz testy>> http://www.egielda.com.pl/?str=art&id=334-3 raczej nie opłaca sie kupywa athlona za 200zł wiecej... Ja chyba zaczekam na dfi jednak co do asusów to mam i niby jest dobry ale wydaje mi sie jeżeli chodzi OC to dfi niema sobie równych... a mi zależy na dużych częstotliwościach... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) a inne modele dfi chodza z sempronam np. dfi nf4 ultra d ??? jak zobaczyłem te testy to już napewno nie kupie atlona Edytowane 18 Grudnia 2005 przez KAMILcom Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 cala seria lp ut nf4 to jest ta sama plyta korzystajaca z tych samych biosow, roznia sie miedzy soba tylko 1 lub 3 polaczonymi sciezkami na chipie, dodatkowym lanem i dodatkowym kontrolerem sata. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Moim zdaniem athlony nie mają szans z sempronami... Nie warto lądować kasy w coś tylko z inną nazwą... A jest może jakaś jeszcze fajna płyta porucz dfi do ostrego oc ?? A kat wygląda dfi w świetle uv >>http://www.pcextreme-fr.com/articles/hardw...F4SLi-DR/44.jpg Jak dla mnie za mało różowego... hehe :P troche cukierkami podlatuje... :/ Edytowane 18 Grudnia 2005 przez dream_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 wyglonada zajefajnie :D a co daje SLi w tej płycie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 to samo co w kazdej innej [; Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
HUD Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Wydajność to ma niezłą... Sądziłem ze bedzie taka klapa jak z celkami northwood. Ale jednak w tym przypadku cache nie wiele daje. różnice widac w sumie tylko w grach... No cóż ja swojego venica z freezerem kupiłem za 500 zł a to jest duuuuużo tańsze, ale i tak jestem zadowolony [; . Jeśli chodzi o płyte głowną to mój asus pracuje na htt 300 bez problemu... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 (edytowane) Ta płyta nie ma sli więc już na starcie do pada... Ja np. potrzebuje coś ze sli.. I myśle że wiele osób kupuje te płyte [ciach!]ie za dobre parametry oc i za sli :).. asus tego niema i sie kiepsko na nim kręci czytałem opinie.. Ja napewno nie kupie athlona 3000+ w tym momęcie zakup bez sensu.. Edytowane 18 Grudnia 2005 przez dream_killer Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Niemiec Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 sli na dfi robisz laczac jeden mostek na chipie a asus robi bez problemu htt300, napiecie na procka max 1,55 i na mem do 3V. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ice_sagan Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 czy te Sempki to na nf3 smigają ?? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KAMILcom Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 tak a kto mi poleci jakąś tanią płyte do 250 zł bo chce kupić semprona i jak dfi zrobi płyte pod niego to wtedy wyminie na dfi chce żeby płyta miała PCI-E i duala no i oczywiście s 939 i żeby semptron poszedł co najmniej 3000 bede chciał ja sprzedać wiec najlepiej jak bedzie jakiś opularny model Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
dream_killer Opublikowano 18 Grudnia 2005 Zgłoś Opublikowano 18 Grudnia 2005 Jak już chcesz kupowac coś za 250 zł to kup asrocka >>> http://www.allegro.pl/show_item.php?item=77244398 czytałem dużo opini na jego temat najleprza płyta w tym przedziale cenowym pozatym ma super agp x8 i pci-express ogólnie jak miał bym juz kupywac coś taniego kupił bym ASRock 939A8X-M ale raczej nie wiązał bym sie dłużej niz na pół roku bo kiepsko sie na nim podkręca... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...